Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem annyira gond!
Elmész egy műszerészhez és egy jelgenerátorral a sebességjeladó csatiján megküldöd és egy nap fél nap alatt beleküldesz 3000km-t álló helyben.
Azt nem tudom mennyire lehet megküldeni, mennyit bír el.... de ha csak 300-km/h-t, akkor is max 10 óra...
Tedd emelőre, rakd 6.-ba és hagyd ott.
Ha kifogy a brenya, tankold mindig újra.
Jövő szerdára benne lesz az a 3000 km, kockázat nélkül.
Na igen, de nincs meg ....

Ráadásul elvileg jövő hét szerdán vinném egyedi forgalomba helyezésre, addig elég merész lenne a 3e km ....
Sajnos nekem sincs, de szerintem a legközelebbi Aprilia kereskedésben biztosan tudnak segíteni.
Amúgy, ha meglenne még a régi géped, áttennéd a rendszámot, azt lenyomhatnád vele simán azt a 3000-et.
Nekem nincs erre ismeretségem de ha tudsz vmit akkor az is jó!
edee: Buherálni nem lehet benne a kilómétert?
Szevasztok!

Egy technikai kérdés srácok, hátha képben van vki vele! A Tuonon (2008) a műszerfal cserélhető szabadon vagy tárol vmi kódot és ezáltal csak a sajátjával működik? Esetleg az RSV műszerfala is jó lehet?
A szitu a következő, behoztam végre az új mocimat az olaszoktól és 3200km van benne. Ez nagyon szép és jó, de a jó magyar hatóság 6000km-ig új motorként kezeli s így Áfát is kellene fizetni a regadón kívül. Ezért kellene nekem egy napra egy műszerfal amiben lehetőleg több mint 6000 km van. És akkor már csak az a kérdés, hogy engedi-e a gépet másik műszerfallal beindítani ....

Segítsetek!
Heló Srácok..
Esetleg egy mágnes kapcsolója nincs valakinek, ami az indításnál kell és az aksi mögött van?
Én is az arcod....
Ahol eléggé hiányollak édesapa
Hello Töti!

Ha esetleg még nem ment el a kormánygátló engem érdekelne
csörgess meg 30/9773054
Azé' köszi
ja...jobban megnéztem. Aszittem' a szivacsot rögzíti a tankhoz és ahhoz mágnessel a tatyót....de nem.
szeva!
Azt láttam én is de most nincs ennyi gempám..
hello csá!
a parillánál van rávaló famsa névre hallgató tipus
ha igaz a 246-os számú jó a mienkre 26900HUF
figyej töti jövöhéten elvileg lesz valami zsém majd akkor viszatérünk az alkura motoros ember szegény ember
Köszi Tarka de ha jól látom mágneses a felfogatás az meg nem használható tuono-hoz..Jól tudom?
Na írd meg mi a yo ár!
táska

19368 hsz.
Használtba nem nagyon találtam még..Volt felrakva egy rsv factory a hirdetések között..Asszem ott lett volna egy eladó külön..
Minden V2 tojásfőzős. A TL is az volt.
Mentél már rövidnaciban vele? A ször lependeredett a jobb lábamról.
Írd be még kétszer.....hátha.
én most alkudozom egyre .
Háj!
Én még nem akarom szétboritani az enyémet, de hívd fel pfvarit, neki van egy csomó ilyen alkatrésze ,amiból szegeli a sajátját.Voda-kettőnegyvenkilencharmincnégyhatvan vagy RSVforum.