Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg ,ha vkinek eszébe jut még valami a motor vásárlással kapcsolatban és megosztaná velem azt megköszönném!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaid!
elég faszányos de várnám már az új kipufogót.. a fékhatás kicsit aggaszt
Nem tudom mert már visszafelé mentünk a belváros felé..Mindenesetre nem túl sok mille szaladgál errefelé..
Erre majd az rsv-s kollégák adnak korrekt választ de szerintem általános dolgokra..Sérűlt kormány,kormány végsúlyok,törött kormányütközők,törött-karcos idom.Átfúrt csavarok az idomon,olajleeresztő csavar stb.(ezek pályázásra utalnak)Persze nem azt jelenti,hogy a pályázott motortól menekűlni kell de ha valami gyanú merűl fel érdemesebb vinni egy szakértőt aki jobban vágja a témát.
Érdemes még a tekintetet járatni a tulaj garázsában.. pl:sérűlt idomok,lefüstölt gumik,lekarcolt bőrruhák után kutatva ezek nem túl jó jelek szoktak lenni..
Balu: hogy szuperál az új masina?
Tekergeted befelé a kilómétereket?
hát ha bement a kútra tankolni akko én vótam
Kocsival voltunk és a powercity-ig mentünk csak.Újjabb típús volt úgyhogy a tied is lehetett.. Akra volt rajta..
Ismét köszi a választ,még annyit mondj nekem légyszíves ,hogy mire figyeljek ,ha esetleg arra kerülne a sor ,hogy vennék egy rsv-t?
mocival voltatok? csak mert én pont akkor szoktam hazafelé menni és ez igy volt tegnap is (Már ha ezt az rsv-t is millének hivjuk vagy a régebbi típus?)
A baleset megtörtént már akkor? mert mikor odaértem a reptérhez még "nagyon friss" volt. Ha én voltam akkor nagyon be voltam bambulva, mert nem emléxem rátok
Szerintem(csak magamból tudok kiindúlni)évi 6e kilóméter körűl van egy átlagos futásteljesítmény persze van aki ennek többszörösét rakja bele a mociba de van olyan is aki egy évben 3e km-t megy a motorral.Sokat jelent példáúl ha pályázni használják a motort mert ugye ott intenzívebb a használat..
Értem én és köszi a választ ,de mégis mennyi az annyi?Mi az amire azt mondanátok ,hogy sok benne a kilóméter még akkor is ,ha csilli-villi a gép
Szerintem nem a kilóméter a fontos hanem a motor általános állapota..Látta már olyan mille factoryt 5500 kilóméterrel,hogy ingyen sem kéne.. 2005-ös volt a motor de volt olyan állapotban,hogy csak na..
Helló mindenki!

Az lenne a kérdésem felétek ,hogy szerintetek mennyi az a kilóméter ami sok egy RSV Mille-ben(2000 körüli évjárat) és mi az amire figyelni kell vásárlásakor?

Válaszotokat előre is köszönöm,széles utat!
csontrabló kollégával voltunk a mikepércsin olyan negyed 6 körűl..nem tudom ki lehetett
edee:

örülök, hoyg segíthettem...:)
jah, ezt nembiztos hogy ide kellett volna irni
és akit elcsaptak? ismeri valaki, a reptérrel szemben
nem én vótam? miko' ?
Tegnap kit láttam a mikepércsi úton egy piros fekete millével? Szíp gép volt az beztos..
Vagy inkább délután...
Na csináljukmár csináljukmár!
Hétvégén (szombat este) valamelyik mekinél4 Én benne lennék.
Srácok,lenne egy kérdésem..Igaz nekem tuono-m van de mivel testvérek ezért talán aktuális a dolog itt is..Nektek nem szokott lelevegősödni az első fék?
Néha azt érzem,hogy baszott kemény és épp érintésre fog de néha bele tudok nyúlni a fékkarba ugyanahhoz a fékhatáshoz..
Valahol olvastam,hogy a fék ellevegősödik bár asszem ezt csak a hátsóra írták..
Ez mondjuk nem rossz ötlet!

Ha megvagyok a papírozással akkor hívlak benneteket a Bódis titán dobokkal kapcsolatban amit még a kiállításon dumáltunk .....