Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balu80 nicknéven és balu88@mailbox.hu mail címen.
N o igen!
A fórumra, és a site ra két különböző regisztráció szükséges ;)
mien emailllal?
Mien néven?
Regeltem ma de nem tudok belépni a fórumra.Tudsz segíteni mitől lehet..
Edee..
Akkor megnézted szőr?
okés,majd felregelek és megpróbálom..
kínáld fel nekik is
Szevasztok!
Eladó egy pár akra kipufogó kisebb hiányosságokkal.(hiányzik hozzá pár darab rugó).Irányár 100eft de abból valamennyit engedek ha komoly az érdeklődő.
Akit érdekel keressen:30/9089573
sziasztok

van egy kis olajam eladó ! katt : Castrol Power 1 Racing 10w50

érdeklődni lehet az itt lévő telefonszámon vagy a Nyíregyháza és környéke topicban !
A Futura kormánykapcsolója nem tudom milyen, de az RSV és a Tuono különbözik. A Tuono kapcsolóján van 1 plusz gomb a hátoldalon ami a computer infóit hívja le, az RSV-n ugyanez a műszerfal szélén van. A Sachs elejét odaadom 80e Forintért, ez is full állítható, ehhez jó a Te alsó-felső villahidad is, a nyergeket még ki kell találnom, az Öhlins eleje drágább, de az se elvetemült összeg. Jah, van Öhlins hátulja is ....
Hali nekem is volt jó párszor indítási gondom a falco-val feltöltöttem az aksit és helybeni motorozásnál NEM KAPCSOLOK VILÁGÍTÁST +lámpánál lekapcsolom stb. spórolok a töltésnél azóta jóó. Néha ha pöccre nem hajt már el is engedem az indítógombot és másodikra tuti indult .
Nekem rst futurához kellene de szerintem tök egyformák... talán...
viszont most látom van egy komplett eleje nálad... basszus most csináltattam meg az enyémet ami nem annyira hangolható mint a tuonoé.
azért szívesen venném ha tudnám az árát....hátha meglepem magam karácsonyra
Szerintem már eladtam, de megnézem Neked.

Viszont pontosítani kellene, mert az RSV és a Tuono másmilyen. Ha van akkor az RSV-re való!
Szia Edee,
Esetleg egy kormánykapcsolód? apriliához?
Helóka Elvribádi,

Valakinek esetleg egy balos kormánykapcsolója nincs véletlenül rsv, rst tuono ilyesmi?
Szevasztok!

Ha esetleg érdekel valakit akkor egy baráti ajánlat:

www.hasznaltauto.hu/3190796_aprilia_tuono_2
008

Ha vkit érdekel akkor millió képet tudok még küldeni róla!
Üdv.!

Zonerrel egyetértek, nem tudsz vele mit kezdeni. Az indítása a Milléknek, hát hogy is mondjam...nem az igazi. Nekem az akksira be van kötve agy kábel, motorozás előtt mindig felcsatlakoztatom (2-3órára)egy kisteljesítményű töltőre, így nem rágja szét a relét. Amúgy én is most cseréltem relét 100A est tettem bele, most indít, de az akksit ennek ellenére "mozgatom" mert ha nincs indítófeszültség agyonrágja a relét. Ez van. Ennek ellenére frankó gép. Csak olyan mint egy Lada...kényes. A plázás élmény tetszett, nekem is katogott már be, amikor k...ra nem kellett volna.
üdv:!
Heil!

Sajnos ami nekem van, az ugyan nem törött, de úgy összecsuklott a töréstől, hogy nem igazán lehet felismerni.

Az indítóproblémákkal én is kűzdök folyamatosan, évente megeszik egy akksit. Az, hogy jó az akksi honnan veszed? Van terhelővillád?

A probléma forrása, amit már kiveséztünk itthon is és az aprilia szakinkkal is, a következő: szar a töltés. 13.2-13.8V lámpával az nem valami sok. generátor helyett egy biciklidinamó forog olajban. Kikészíti az akkut, majd ennek következtében az alacsony indítóáram pedig az indítórelét. Van a családban még 1 Falco, annak is ugyanez a baja. Évente akkucsere. Valami jóra. Ez van.

Ha nem szeretném annyira, rég felrúgtam volna. Dehát nincs mégegy ilyen motor, amivel ekkora élvezet haladni.
Szia,
ezt én is kifogtam többször, bár otthon. ha sokat kerepel a mágneskapcsoló beég a felülete olyan szar... szétszedtem. nem igazán lehet javítani sajnos. én kimentem csömörre a bontós lacihoz és 5ezerért kerestem egy hasonlót. most egy ezernégyszázas intruderé van benne. működik... azt persze nem tudom meddig. azt hallottam ez egy "gyenge pont"-ja a duplakancsós lovaknak
Nézd meg,hogy nincs -e meglazulva az indító rellé csavarjai,ha nincsennek akkor csere!De ezt a hibát már kiveséztük vagy háromszorl !A fejidom tartót meg érdemesebb megvenni !Azt hiszem Zoner-nek van egy bontott falcoja.....!
A gyár 15W50-est ajál a Mille-khez és persze Agip-ot. Én Agip Racing Formula 10W 60 Full Synt-et használok és minden olajozottan működik.
Szeva Casper!
Jaja,megvan még
Hali!

Drága Falco... nekem mindig a legjobb pillanatban nem akar indítani, .. pl: Hamburgeres előtt, pláza előtt ahol elég sokan figyelnek.. ülsz a mocin, és nem indít csak kattog a digit műszerfal.
Már az indító gombra is gondoltam hogy az a sz@r.Akksi jó, relét megnézem, persze ritkán csinálja.
jó utakon megrepedt az alu műszerfal tartó ami egyben a fejidomot is tartja.Még kerülni se tudok mert itt csak rossz útak vannak.Olyan kátyúsak... most hegesztessem meg és várjam mikor törik le ? ráadásul tőben tört ki a cső a 4csavar mellől.Bontott Április?
6000km benne van az olajban,most cseréljem le? télen cseréltem.
20w50 Agip az jó lenne bele. vagy Motul...
szevasztok, tegnap szegeden láttam egy román táblás millet, sárgát.

nem közületek volt valaki?

(a kép csak illusztróció)
Hali pfvari!
Ezk szerint még megvan a sárga szörnyeteg! Remélem összefutunk a ringnél !