Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá, gyerekek , addig trükköztem ezzel a sz@r relével (istennek nem akart indulni, és használtam a csavarhuzót) , hogy most már se kép se hang, lehet az akksi merült le, nemtudom, mindenesetre feltettem tölteni, remélem nem csináltam nagyobb kárt
Üdv. Harpi!

Az indítóreléről kérdeznék. Bemegyek én is egy robogóboltba, mert nekem is kellene egy relé, de hány A-est vegyek? Többféle infó hangzott el itt a fórumon, Te milyet vásároltál. Ezt a műszaki hibát senki sem ússza meg... Én is szívok vele. Nekem melegen baszkódik., de már volt tisztítva, újra szar lett.

Üdv.!
Ha valakit komolyan érdekel tudok jó árat kitalálni rá..persze attól függ kinek mi a jó ár..
én 100é vettem a gépre az aprókavicsot
szerintem jó ár! a legolcsóbb helyen 211-ért találtam a párt
szia Doky!
110eft lenne a pár aprókavics dob,irányáron
Ha érdekel keress meg a 30/9089573-as számon és kitalálunk valami jó árat rá
mibe fájnak ezek a dobok?
na az pont ott van tőlem egy köpésre köszi az infot
Én Debrecenben a Hatvan utcai robesz boltban vettem a tavasszal!Azóta működik!
hali! lehet kapni ugyanilyet?
Hali!
Én nem szarakodnék vele!3800 pénzért veszel egy újjat v.melyik robogó boltban oszt góó !
Internyeten lett kötve úgyhogy még várnék a kötvényre..Addig át sem tudom íratni..Asszem 4600ft lett negyedévre
a rokonnak van má' biztosítása?
csak évek kérdése és egyenesbe jövök...
köszönöm.
Semmi gond brother ha majd lesz zséd keress nyugodtan hátha meglesz még.
anno én is gondolkodtam ezen....
meg,hogy kivezetem az akku kábeleit ilyen gyorscsati félére,hogy lehessen tölteni,ha nem mozgok vele. állandóan lemerült.
aztán egyszer 2 napig töltöttem azóta akár 1 hetet is állhat---nincs gond.
vagy egyszerűen fúrok egy 10-es lyukat a spoilerbe, a csatlakozók magasságába, hogy bemenjen rajta a csavarhúzó, oszt hello
1szerű. a lényeg,hogy a vezérlőszálakat a relé tetején forraszd ki (le van festve a forrasztás valami fekete sz@rral),mert ha nem eltéped a tekercset.
aztán csak fel kell polírozni a kapcsoló lapot.
magát a relét könnyű szét szedni? mert az idomot lebontottam a 7végén, megnéztem a kontaktusokat,áthuzgáltam a csavarokat a relén, persze akkor nem jelentkezett a hiba.Ha nem veszélyes , lehet nekiugrok...
jobb pici idom le.
az rendben van , csak kicsit nehéz hozzáférni
ha sokan vagytok simán be lehet tolni...

amúgy meg a relé két csavarral rögzített kábelét összezárod egy kulccsal,csavarhúzóval vagy mindegymivelcsakvezesseazáramot és mehetsz.
megpróbálom, de otthonrol elinduláskor nem csinálta, mentem vele vagy 30km-ert, megálltunk egy fél órára, na azóta ilyen kiszámithatatlan, de szeretem
ismerős, a másik motorom mikor csavarhúzós volt
nekem akkor makacskodik ha melege van, a múltkor madarason az utolsó futam előtt elveszett az alapjáratom, aztán egy gázfröccs észhez térítette , az őszt szereti mikor hűvös az idő
nem biztos,h a relé kaki.
én szétszedtem ,megpucoltam,összeraktam ééééés....nem lett jó.
merthogy gyenge volt az akksi,4 napot állt és akkor kezdte el.
tölts akksit és megoldódik.