ááá, gyerekek , addig trükköztem ezzel a sz@r relével (istennek nem akart indulni, és használtam a csavarhuzót) , hogy most már se kép se hang, lehet az akksi merült le, nemtudom, mindenesetre feltettem tölteni, remélem nem csináltam nagyobb kárt
Az indítóreléről kérdeznék. Bemegyek én is egy robogóboltba, mert nekem is kellene egy relé, de hány A-est vegyek? Többféle infó hangzott el itt a fórumon, Te milyet vásároltál. Ezt a műszaki hibát senki sem ússza meg... Én is szívok vele. Nekem melegen baszkódik., de már volt tisztítva, újra szar lett.
anno én is gondolkodtam ezen....
meg,hogy kivezetem az akku kábeleit ilyen gyorscsati félére,hogy lehessen tölteni,ha nem mozgok vele. állandóan lemerült.
aztán egyszer 2 napig töltöttem azóta akár 1 hetet is állhat---nincs gond.
1szerű. a lényeg,hogy a vezérlőszálakat a relé tetején forraszd ki (le van festve a forrasztás valami fekete sz@rral),mert ha nem eltéped a tekercset.
aztán csak fel kell polírozni a kapcsoló lapot.
magát a relét könnyű szét szedni? mert az idomot lebontottam a 7végén, megnéztem a kontaktusokat,áthuzgáltam a csavarokat a relén, persze akkor nem jelentkezett a hiba.Ha nem veszélyes , lehet nekiugrok...
ismerős, a másik motorom mikor csavarhúzós volt
nekem akkor makacskodik ha melege van, a múltkor madarason az utolsó futam előtt elveszett az alapjáratom, aztán egy gázfröccs észhez térítette , az őszt szereti mikor hűvös az idő
nem biztos,h a relé kaki.
én szétszedtem ,megpucoltam,összeraktam ééééés....nem lett jó.
merthogy gyenge volt az akksi,4 napot állt és akkor kezdte el.
tölts akksit és megoldódik.
Az indítóreléről kérdeznék. Bemegyek én is egy robogóboltba, mert nekem is kellene egy relé, de hány A-est vegyek? Többféle infó hangzott el itt a fórumon, Te milyet vásároltál. Ezt a műszaki hibát senki sem ússza meg... Én is szívok vele. Nekem melegen baszkódik., de már volt tisztítva, újra szar lett.
Üdv.!
110eft lenne a pár aprókavics dob,irányáron
Ha érdekel keress meg a 30/9089573-as számon és kitalálunk valami jó árat rá
Én nem szarakodnék vele!3800 pénzért veszel egy újjat v.melyik robogó boltban oszt góó !
köszönöm.
meg,hogy kivezetem az akku kábeleit ilyen gyorscsati félére,hogy lehessen tölteni,ha nem mozgok vele. állandóan lemerült.
aztán egyszer 2 napig töltöttem azóta akár 1 hetet is állhat---nincs gond.
aztán csak fel kell polírozni a kapcsoló lapot.
amúgy meg a relé két csavarral rögzített kábelét összezárod egy kulccsal,csavarhúzóval vagy mindegymivelcsakvezesseazáramot és mehetsz.
nekem akkor makacskodik ha melege van, a múltkor madarason az utolsó futam előtt elveszett az alapjáratom, aztán egy gázfröccs észhez térítette , az őszt szereti mikor hűvös az idő
én szétszedtem ,megpucoltam,összeraktam ééééés....nem lett jó.
merthogy gyenge volt az akksi,4 napot állt és akkor kezdte el.
tölts akksit és megoldódik.