Falcosok figyelem tegnap cseréltem olajat a paripába és a szervizkönyv vmi 4600 cm3 ról irt (4,6 liter) de nekem csak 3,8-3,9 ment bele kb. most én barmoltam el vmit vagy tényleg ennyi kell bele?
másik.. ráadom a gyújtást akkor világitani kéne az olajnyomásjelzőnek és mikor beindul elaludni.. na nekem semmikor sem világit... nektek csinált esetleg már ilyet?
Ha valamit el kell adni akkor általában minden boltban jófejek az eladók..Ígérnek fűt-fát aztán mikor pár hónap esetleg év múlva visszamész hozzájuk meg sem akarnak ismerni,az ígéretekről meg ne is beszéljünk.. Persze biztos vannak kivételek is..
nem veled van a baj Z!
Én nemvoltam még ott, de bárkivel beszéltem, mindenki negatívan nyilatkozik rólluk
MOstmár kimondottan kíváncsi vagyok arra a bótra
Aha értem! A Natix Kecsón azok vágják, de velem mindig gizdáskodtak ,ha volt valami dógom velük. Persze lehet veled nem fognak, csak nekem nem birják a formámat.
Má' +int öklet kell. rezegj oda Eriknek a Speedlineba és megszakérti neked! Am én most vmeik héten viszem a traktort Egomba belövetni az ijectort a rumcájszpuskákkhoz, csatlakozz és a tiedet is meghekkelik speckón.
Én is találkoztam a jelenséggel, de minden alkalommal rá kellett döbbennem, hogy én bénáztam el.
A kulcs nem volt rendesen a zárban!
Innentől nincs rá 5letem!
Köszi!
Ma egy érdekes problémába ütköztem:
Tegnap minden gond nélkül letettem aludni a motort. Ma meg indulnék vele, kulcsot bele, elfordít jobbra, kormányzárból kivesz, fordítanám tovább a gyújtáshoz de nem megy. Probálom még egy párszor, WD-40-el is semmi. Szóval csak a kormányzárat tudom ki be kapcsolgatni, se a parkolófény sem a gyújtás "nem elérhető". Egyszerűen nem fordul más állásba a kulcs. Ötlet?
A végéből kiveszed az imbuszos csavart, majd a csövet enyhén mozgatva (valószínűleg fogóra lesz szükséged, de ne nagyon karcold, vagy deformáld!) kihúzod. Így nagyobb átmérőjű lesz a vége, és hangosabb, fojtatlanabb lesz.
Mást nemigen kell tenni!
Sok sikert!
Falcosok figyelem tegnap cseréltem olajat a paripába és a szervizkönyv vmi 4600 cm3 ról irt (4,6 liter) de nekem csak 3,8-3,9 ment bele kb. most én barmoltam el vmit vagy tényleg ennyi kell bele?
másik.. ráadom a gyújtást akkor világitani kéne az olajnyomásjelzőnek és mikor beindul elaludni.. na nekem semmikor sem világit... nektek csinált esetleg már ilyet?