Ez a motoros demokrácia..olyan kipufogót teszel a motorodra amilyen tetszik... Az meg,hogy a kpm milyen kipufogóért baszlat...na az egy másmilyen demokrácia...
Sry....nem tudtam bemenni időben motorral,mire olvastam a mail addigra már rég negyed 7 volt ezért nem is válaszoltam..
Legközelebb összehozzuk..Milyen volt a kímíny?
Z!
Harpi!
Naki!
Balu!
Még ketten, hárman megyük Szilvásváradra és Gyöngyösnél vagy ( Jászberénynél)terveztük, hogy csatlakozunk a többiekhez. Akinek van kedve jöjjön velünk!
Akkor majd lehetőlek Lyukasat veszek , aszt lehet rászegelem magamnak.
De mostmá' tolom alvadni , me' páróra múlva indul az a kis százpárevezős tutaj, amin mindennap gyakorolok
Nemhagyom + tudom ,h fasza , lánc is van ott , mer' én még csak szűrőket meg olajakat vettem ott. Jah, és ha veszek is láncot, még kell keresnem vkit ,aki gyorsba rányitolja .
Legközelebb összehozzuk..Milyen volt a kímíny?
a tied is nagyon szépen muzsikál
13000Ft az üléspúp ára!
Ma már nem leszek gépközelbe, ezért gondoltam , hogy majd egyeztessünk telefonon.
Küldj egy sms-t!
Tel: 06-30-99-55-684, egyeztessünk!
Naki nem megy, lagzi lesz a cimbinek...
mikor halgassuk meg a pegazusokat?
Harpi!
Naki!
Balu!
Még ketten, hárman megyük Szilvásváradra és Gyöngyösnél vagy ( Jászberénynél)terveztük, hogy csatlakozunk a többiekhez. Akinek van kedve jöjjön velünk!
De mostmá' tolom alvadni , me' páróra múlva indul az a kis százpárevezős tutaj, amin mindennap gyakorolok
sakáldob
Itt van a pegazus és a sakáldob de szerintem drágák..