Én a 15W50-t részesítem előnyben. Mobil1. A castrolnak sajnos nincs ilyen olaja. A könyv az nyilván az olaszt javasolja, de az Agip15W50-e is tökéletes. Ja és jelentősen olcsóbb is a mobil1-nél.
lenen egy nagy kérédsem ! a Falcomba miféle olajat töltsek? a könyve 15W50 et ír.. 10W50 jó bele? vagy a másik ajánlatosabb? meg márkára mit mondtok mi a tuti?
olyan villamos gép, amely mechanikai munka segítségével villamos áramot fejleszt. Működése közben az állórész homogén mágneses terében forgatott elektromágnes metszve az állórész mágneses erővonalait, váltakozó áramot indukál (egyfázisú generátor). Ha az állórészben három, egymástól független, 120°-kal eltolt tekercsrendszert helyeznek el, a három tekercsben egymástól független három feszültség keletkezik (háromfázisú generátor). A generátor a gépek leggyakoribb áramforrása. Nagy előnye, hogy működéséhez nincs szükség kommutátorra, így azonos teljesítmény szolgáltatásához kisméretű, viszonylag kis súlyú generátor is alkalmas. További előnye, hogy az akkumulátor töltéséhez szükséges áram egyenirányítása kommutátor helyett elektronikus úton, félvezetős diódákkal, szabályozása tranzisztorokkal is megoldható. Méreteikben nagyobb, de működési elvükben hasonló generátorok fejlesztik a népgazd. különböző ágazatai számára szükséges villamos áramot. Ezeket hőerőgépekkel, vízi v. atomenergiával üzemeltetik. hát......ennyit.
mé? mi a bajja?
lenen egy nagy kérédsem ! a Falcomba miféle olajat töltsek? a könyve 15W50 et ír.. 10W50 jó bele? vagy a másik ajánlatosabb? meg márkára mit mondtok mi a tuti?
egyelőre igen,recesszió van ....de csak a külseje gyári (szivattak is a vizsgán... )
az előző gazdi kipakolta.
hangos mint az állat és durrog ha kell ha nem. de tetszik.
Dobok föl majd a dobomról közeli képet, egyébként saválló, ovál dob. Nem én csináltattam, így vettem a géppel együtt. Hatalmas vele a hangja, mély és hangos. Jó nagy a végátmérője. Szóval fasza. Télen próbáltam "halkabbra" venni, kevés sikerrel. Valamivel csendesebb lett, de így is rendesen dorombol.
üdv.
Ha már tombol a nyár, nemhogy erre is eldübörögnétek Apriliások!
Ha van ilyen szándék szálláshelyben tudok segíteni. Levelek Vízisport és Szabadidőcentrumban meg lehet szállni. Sok itt az ismerősöm, meghát itt élek. Csak, mert bandázhatnánk egyet, ha benne vagytok. A Leveleki Strandon lehet csobbanni meg minden mást csinálni. Ha van érdeklődés csak megbeszélés kérdése. Lehetne egy Tihanyihoz hasonló V2 összeröffenés is, akár. Engem jól ismernek itt, meg a gépemet is, de ha az én hangerőm megtöbbszöröződne, na az lenne adrenalin a helyieknek. Ja, meg a strand tele van jóseggű csajjal, ezt majdnem el is felejtettem. Aki esetleg nincs képben, Levelek, Nyíregyházától 20km Vásárosnamény irányába. Budapest felől 10km kivételével végig M3-as. Szívesen látok minden apriliást! Üdv: Imre
üdv.
mé? mi a bajja?
fasza lett így a gép nem ?
az előző gazdi kipakolta.
hangos mint az állat és durrog ha kell ha nem. de tetszik.
De ezért kellene a közeli kép, akkor ezt is megnézhetnénk.
Tarka: jó a géped, gyári sportdob marad?
Akkor majd tegyél fel közelebbi képeket is róla, megnézném.
Dobok föl majd a dobomról közeli képet, egyébként saválló, ovál dob. Nem én csináltattam, így vettem a géppel együtt. Hatalmas vele a hangja, mély és hangos. Jó nagy a végátmérője. Szóval fasza. Télen próbáltam "halkabbra" venni, kevés sikerrel. Valamivel csendesebb lett, de így is rendesen dorombol.
üdv.
Legalább látni majd a különbséget, hogy mit alkottál!
Nyögöd a terhet? Sokba volt a Factory?
Ha van ilyen szándék szálláshelyben tudok segíteni. Levelek Vízisport és Szabadidőcentrumban meg lehet szállni. Sok itt az ismerősöm, meghát itt élek. Csak, mert bandázhatnánk egyet, ha benne vagytok. A Leveleki Strandon lehet csobbanni meg minden mást csinálni. Ha van érdeklődés csak megbeszélés kérdése. Lehetne egy Tihanyihoz hasonló V2 összeröffenés is, akár. Engem jól ismernek itt, meg a gépemet is, de ha az én hangerőm megtöbbszöröződne, na az lenne adrenalin a helyieknek. Ja, meg a strand tele van jóseggű csajjal, ezt majdnem el is felejtettem. Aki esetleg nincs képben, Levelek, Nyíregyházától 20km Vásárosnamény irányába. Budapest felől 10km kivételével végig M3-as. Szívesen látok minden apriliást! Üdv: Imre
szép képek! színszűrő vagy photoshop? tetszik. Hungaroringes aprilia nyíltnap végképp nem lesz?
Megnézném jobban, mert ritka mint a fehér holló!