Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok majd látom mire jutok
Délutám valszeg kinn leszek Kabán szuperlotyózni, de rezegj előtte, hátha gyorsba hazaérek, v kinézhetnél akár oda is
holnap délután ha jó idő van és neked is jó kiszaladok mocival megnézem mit kéne befejezni,mert márkra hiába várok aztán megdumáljuk a dolgot
Jah, erről volt már szó. Mind1, ha vasárnap nem esik, kimehetnénk egypár mazsolának elb@szni a napját
a gixxer-be előrre valami lámpás ,mert pályaidomot löktem fel.igaz van most benne egy kis barkács projektoros,ameddig nem találok valami megfelelőt
Vasárnap esni fog az eső
Miféle lámpásra gyűtesssz
tudom 10-kor indul én csak du.leszek szabadvagy vasárnap,kell a lé lámpára
Jösz holnap gépelni? Lesz állitólag Debibe valami motoros szereplés
Harpi papa te szintén kapcsolódhatnál
úgy is megyünk hozzátok dógozni,és majd akkor megbeszéljük
annyira még nem gáz,csak időben be kell szerezni,ha jön a szezon,és elfogy a guma ne kelljen kapkodni
Nem sok a választék, mert a haverok eléggé kifosztotak, hátra már a végén csak 190es volt, de most ebben a hónapban összejön egy szállitmány olaszból
Nagyon kell , mert szinte minden nap keres vki az ócsó sportgumák miatt.
Ha van haladás, te az elsök közt fogsz tudni rólla. De ha már nagyon a végét járja a gumád ,gyere ki hétvégén azt előtúrok neked valamit
vazzeg,én is eszek!van még jó gumád?
Jah , pont vacsorázom, honnan vágtad le?
Lökjed!
hali zrider itt vagy?
Ja lehet rajtam maradna!Köszi a segítséget!Nyilván marad akkor az Rx!
Odaát dobhatsz privit, itt nemigen tudsz
Én tudom, hogy miért rakták fel annyiért! Majd priviben elmondom!
Jó a sport is. Mosható és hidd el , jól felfogja a piszkot.
Nem tudom, én valahogy jobban bízom a papírszűrőkben. :)
Bocs, csak nagyjából olvastam át, de egy K%N igaz drága de szinte örökös, úgyhogy szerintem megéri.
Khmmm, légszűrőről volt szó, nem olajszűrőről. Olajszűrőt azt tudom hogy gyárt a Hiflofiltro.

http://www.hiflofiltro.com/17....
A HifloFiltro gyárt RSVhez olajszűrőt
Már itt a tavasz de azé' még rendesen fel kell öltözni. Mondjatok egy hivatalos Aprilia szervizt nemtulmesze tőllem, mer' a debreceni megszünt

Ez igen!
Talán jön a tavasz?
Jót még sehol senkitől nem hallotam a Vor-ról. Pl nincs olajszivattyúja ugytudom.
Sm topicban g.gabor ismeretségi körében megfordult néhány ilyen, de egyébként ha vennél egyet , valszeg örökre rajtad marad.Nekem pl lájtos kis endurózáshoz egy kawa kdx125r is teljesen jó, asszem olyan27 lovacska ficánkol benne.
Ha kicsit több szufla kell, inkább egy drz 400e.