Télleg, azt már akartam kérdezni hogy alkatrészt honnét szerváltok a járgányokhoz. Most nézegettem, a biker-world is már csak a 4 japán márkához árul cuccokat, nemrég még Apriliákhoz is lehetett sok mindent kapni náluk. Pl. légszűrő. A Hiflofiltro nem gyárt RSV-hez, a K&N sportszűrők meg elég drágáért vannak. Marad az Aprilia márkaszervíz/kereskedés? Most az euro nagyon szar, az eBay-ről kevésbé éri meg vásárolni. De pl. hagyományos papír légszűrőt az eBay-en sem láttam RSV-hez, csak K&N-t, ami elég drágás.
tudod amit anno beszéltünk msnen hogy kellene rendelni majd ebayről lehet aktuális lesz a végén mert az itthoni importőr szarakodik és most azt mondták változik az ár de nem tudnak még egy közelítő értéket se mondani .... aztán szombatig várok ha addig semmi akkor marad az ebay nem szórakozok ...
Jobban teszed ha mihamarabb elhozod, mer' még leködölik ott valami traktorpirosra
Meg aztán nem lesz kifogás ,h mért nem jösz csapatni mikor van egy kis jóidő
Hali!
Na szóval mindig megvezet ez a sok tsz paraszt!Így fasza lessz meg úgy fasza lessz, de ezek baszdki traktoron nőttek föl, sosem lessz belőlük igazi, korszerű szakember,de ha pénzt látnak nem tudnak ellen állni neki !Na mindeggy! Összerakom és olyan lessz amilyen, nem idegelem magam!......
Mikor megyünk már a királyhágóra? Vagy valahova!
Legyen már tavasz mert mostmár totál befordulok!
Majd úgyjársz ,mint a kipufogó szerelőddel nemhogy odaadtad volna a zonernek itt a fórumon, vagy hagytad volna azt a kis csikarást a fenébe . Tudod, szépasszonyba is kell egy kis qrvaság
Alaposnak alapos,csak a szint nem találta el !Szóval most másik festő újra próbálkozás !Már bánom az egészet ,úgy kellett volna hagyni ahogy volt!Csak hát azt a kibaxott szépérzékem zavarta az a néhány karmolás!
vazzeg,mikor itthol verem a makkot,mert nincs meló,mindeggy lenne ha nálad megcsináltuk volna a melót.két héttel ezelőtt egy egész hetet voltam ugy itthol,hogy márk fel sem hivott 4 napig
Én is egyedül zörögtem ma a városban meg a huszkilométeres környékén. Benn Debiben láttam vagy 2x egy srácot fekete r6-tal, meg a végére előkerült két szuperlotyó is .
Aki ma nemmotorozott, az cukorborsó
tudod amit anno beszéltünk msnen hogy kellene rendelni majd ebayről lehet aktuális lesz a végén mert az itthoni importőr szarakodik és most azt mondták változik az ár de nem tudnak még egy közelítő értéket se mondani .... aztán szombatig várok ha addig semmi akkor marad az ebay nem szórakozok ...
http://www.hasznaltauto.hu/2663599_aprilia_rsv_
2002
Meg aztán nem lesz kifogás ,h mért nem jösz csapatni mikor van egy kis jóidő
Na szóval mindig megvezet ez a sok tsz paraszt!Így fasza lessz meg úgy fasza lessz, de ezek baszdki traktoron nőttek föl, sosem lessz belőlük igazi, korszerű szakember,de ha pénzt látnak nem tudnak ellen állni neki !Na mindeggy! Összerakom és olyan lessz amilyen, nem idegelem magam!......
Mikor megyünk már a királyhágóra? Vagy valahova!
Legyen már tavasz mert mostmár totál befordulok!
Lehet be kéne mutatni őket a sógorommal egymásnak ,
Mostantól ugy lesz ,h egy hetet melózunk, egyet meg végigmotorozunk
Mind1, úgyse szerettem dógozni
Sógor csinálja ,1 egy szavam se lehet ,
Aki ma nemmotorozott, az cukorborsó
Mongyuk ,mire hazaértem már csak öt fok vólt
Gondoltam rád! Ladányban is verették egy csomóan,13-fok volt délután !Az én gépem meg még nincsösszerakva !