Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali mano!

még szétszedett állapotban van a vas,meg akarom ismerni mielőtt elkezdem gyűrni.
minden csatit átnézek, folyadékszinteket satöbbi.
ma a gyertyákat lestem meg szerencsére. a hátsó hengeré szinte nem volt meghúzva...há' most megvan.
egyszer párszor bizti összefutunk.

peti---fénykép.
BAzz látom nem csak nekem nyeklett be az a vacak relé.........
Hali Tarka!A relés dologhoz szólnék.Nekem tavaly volt vele gondom,megcsináltattam de két hét múlva megint bedöglött.Én utána vettem egy újat azóta pöpec!Mikor mutatjuk be egymásnak a mocikat?

Azt is fotózd le mennyiért adod.
Este lefotózom neked
szted ugyanolyan?bár az olasz nem szokott variálni.
Kör keresztmetszetű,alulra megy a két '"bika" piros kábel és a tetején jön ki a 2 vékony vezérlőszál ami stekkerben végződik.
Mennyié? És kell. És akkor szétszedem ezt.
Van tarcsi relém ha köll
Jóvan ezt a Tihanyt se mondták még ,h mikor lesz
Tudhatnád ,h mindent vállalok, csak felelősséget nem
A kilecbe van a Timót utcán két nagy téglaépület az egész utca hosszában a HM elhelyezési igazgatósága van benne , na azt mindegyiket én sikáltam le olyan faszára, még 2001ben, azt mondhatod referenciának
Azért szóltam most, mert előzetes felmérés folyik, hogy ki akar ott aludni, elég lesz-e a tervezett szállás, stb. És azt semmiképpen sem venném a lelkemre, ha szálláshiány miatt kéne kihagynotok a bulit. Elméletileg addig még lesz egy tihanyi futam, ahol lehet róla egyeztetni.
Más téma: csak festést vállaltok alpinba, vagy tisztítást is? Konkrétan piros téglás épület falának a tisztítását, kb. 15 m magas, lapostetős. Esetleg a hiányzó téglák pótlását. Budapesten. Pár 100 m2.
Háj Bélám!
Köszönöm a kitüntető figyelmed, már elfogyott az összes kavintonom, meg remeg a kezem is ,oszt mindig elgurul, mielőtt még elhasználnám , de ha még emlékeztetsz rá egy kicsivel előtte, ugy biztos rábeszélem a debreceni huligánokat, aszt legurulunk mi is egy lájtos kis eszméletvesztésre . .
én is neked.
köszi.
Gratulálok hozzá!

A zacsira nemtudok mit mondani, nekem még nem ázott be pedig külföldön kapott már el pár igen kemény felhőszakadás, és nem álltunk meg. Tettem meg így sokszáz km-et is egyhuzamban.
Válaszoltam.
Tudtommal nincs hozzájuk kódkártya. Két gyári kulcs, matricák és a füzeteket adják hozzá.
bocs a sok kérdésért,de ez az első apriliám (leszámítva anyám sr-ét... ) ,van ezekhez kódkártya? Csak 2 kulcsot adtak,én olasz autó szervizben melózom,azokhoz van. ebből gondolom ,hogy talán ezekhez is. aki tudja (szerintem itt rajtam kívül mindenki) válaszoljon.
thnx.
És ha nem voltam egyértelmű: kell a cucc zsoolti. Köszönöm.
Hello megint!
Ma hazakerült a mille.
nem volt túl meleg,de azért nagyon élveztem a hazautat.
Elkezdtem szétbombázni,minden vasamon ezzel kezdem,ismerkedünk.
Bal első idom alatt találtam valami házipraktikát: a kábelköteg be volt tekerve egy nejlonzacsiba és rászigszalagozva. Azt mondják azért,mert esőben leállós volt,hát ma esőben jöttem 60 km-t,de semmi gond vele.
Minden csatit átkontaktsprayztem. És asszem halódik a starterrelé.
Peti: te már szedtél szét ilyet igaz? Mintha andré mondta volna,hogy csak össze szokott égni,szétszed,pucc és kész. Így van? Vagy szerezzek egy tarcsit?
A motor egy isten,imádom.
Egyenlőre ennyi az újdonság.
Ja, a gumi road attack,asszem leesik róla hamarosan....
ha valaki hozá tud szólni a nejlonzacsis és a relés témához kérem ne fogja vissza magát.
Kösssze.
Adidas.
Naná
köszi,vissza is.
Zrider!
A Magyar Ducati Klub május 1.-3. között Blellén motorozással egybekötött ismerkedést és általános berúgást szervez. Neked, meg persze az érdeklődő Apriliásoknak azért ott lenne a helyetek! Nézd meg a www.ducatiklub.hu oldalon.
Szia!
Ment mail.
szasz zsoolti.
postai úton is tudjuk intézni?
vagy milyen messze vagy veszprémtől?
kössszi!
2023-ig nem is raknám össze akkor lesz100,bár ahogy elnézem nem is lesz kész előbb!én kb 1400-et adnék érte!
Az enyém most volt 1éves de már több mint 12 bennefigyel.
Lehet , majd eladás előtt néhányszor rajtafelejtem a lámpát
Enyimbe lÁthatsz 17-et.
És nem is láttam még személyszerint egyet sem ,amiben 20 -30-40 e km lett volna