még szétszedett állapotban van a vas,meg akarom ismerni mielőtt elkezdem gyűrni.
minden csatit átnézek, folyadékszinteket satöbbi.
ma a gyertyákat lestem meg szerencsére. a hátsó hengeré szinte nem volt meghúzva...há' most megvan.
egyszer párszor bizti összefutunk.
Hali Tarka!A relés dologhoz szólnék.Nekem tavaly volt vele gondom,megcsináltattam de két hét múlva megint bedöglött.Én utána vettem egy újat azóta pöpec!Mikor mutatjuk be egymásnak a mocikat?
szted ugyanolyan?bár az olasz nem szokott variálni.
Kör keresztmetszetű,alulra megy a két '"bika" piros kábel és a tetején jön ki a 2 vékony vezérlőszál ami stekkerben végződik.
Mennyié? És kell. És akkor szétszedem ezt.
Jóvan ezt a Tihanyt se mondták még ,h mikor lesz
Tudhatnád ,h mindent vállalok, csak felelősséget nem
A kilecbe van a Timót utcán két nagy téglaépület az egész utca hosszában a HM elhelyezési igazgatósága van benne , na azt mindegyiket én sikáltam le olyan faszára, még 2001ben, azt mondhatod referenciának
Azért szóltam most, mert előzetes felmérés folyik, hogy ki akar ott aludni, elég lesz-e a tervezett szállás, stb. És azt semmiképpen sem venném a lelkemre, ha szálláshiány miatt kéne kihagynotok a bulit. Elméletileg addig még lesz egy tihanyi futam, ahol lehet róla egyeztetni.
Más téma: csak festést vállaltok alpinba, vagy tisztítást is? Konkrétan piros téglás épület falának a tisztítását, kb. 15 m magas, lapostetős. Esetleg a hiányzó téglák pótlását. Budapesten. Pár 100 m2.
Háj Bélám!
Köszönöm a kitüntető figyelmed, már elfogyott az összes kavintonom, meg remeg a kezem is ,oszt mindig elgurul, mielőtt még elhasználnám , de ha még emlékeztetsz rá egy kicsivel előtte, ugy biztos rábeszélem a debreceni huligánokat, aszt legurulunk mi is egy lájtos kis eszméletvesztésre . .
A zacsira nemtudok mit mondani, nekem még nem ázott be pedig külföldön kapott már el pár igen kemény felhőszakadás, és nem álltunk meg. Tettem meg így sokszáz km-et is egyhuzamban.
bocs a sok kérdésért,de ez az első apriliám (leszámítva anyám sr-ét... ) ,van ezekhez kódkártya? Csak 2 kulcsot adtak,én olasz autó szervizben melózom,azokhoz van. ebből gondolom ,hogy talán ezekhez is. aki tudja (szerintem itt rajtam kívül mindenki) válaszoljon.
thnx.
Hello megint!
Ma hazakerült a mille.
nem volt túl meleg,de azért nagyon élveztem a hazautat.
Elkezdtem szétbombázni,minden vasamon ezzel kezdem,ismerkedünk.
Bal első idom alatt találtam valami házipraktikát: a kábelköteg be volt tekerve egy nejlonzacsiba és rászigszalagozva. Azt mondják azért,mert esőben leállós volt,hát ma esőben jöttem 60 km-t,de semmi gond vele.
Minden csatit átkontaktsprayztem. És asszem halódik a starterrelé.
Peti: te már szedtél szét ilyet igaz? Mintha andré mondta volna,hogy csak össze szokott égni,szétszed,pucc és kész. Így van? Vagy szerezzek egy tarcsit?
A motor egy isten,imádom.
Egyenlőre ennyi az újdonság.
Ja, a gumi road attack,asszem leesik róla hamarosan....
ha valaki hozá tud szólni a nejlonzacsis és a relés témához kérem ne fogja vissza magát.
Kösssze.
Adidas.
Zrider!
A Magyar Ducati Klub május 1.-3. között Blellén motorozással egybekötött ismerkedést és általános berúgást szervez. Neked, meg persze az érdeklődő Apriliásoknak azért ott lenne a helyetek! Nézd meg a www.ducatiklub.hu oldalon.
még szétszedett állapotban van a vas,meg akarom ismerni mielőtt elkezdem gyűrni.
minden csatit átnézek, folyadékszinteket satöbbi.
ma a gyertyákat lestem meg szerencsére. a hátsó hengeré szinte nem volt meghúzva...há' most megvan.
egyszer párszor bizti összefutunk.
peti---fénykép.