Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha arra járok,akkor megmondom.
az ugy van egyet értek veled ha városban jársz és beugrasz a 4 bölcs sintérzhez kávézoba akor nyugotan megmondhatod a tulajnak hogy üdvözli a morosán .ö majd tudja kiröl van szo.amugy ara nálatok nagyon sok szép hely van és végig gépezni az valami fantasztikus az bisztos
Csak egyedül annyira nem jó.Egy barátom van,akinek motorja van.Jó lenne ha itt találnék olyan embereket akikkel együtt lehetne motorozni..
vannak szép helyek mi sokat tekertünk ara ,ja mit csináltünk ara mégg rossiék is megirigyelnék .az tutti ha lehet ne hagyd ki mert az élmény az valami brutál és eszt mégg itt hollandiában is osztyák a motorosok akik ara jártak
Én is szeretem.Igaz keveset vagyok itthon,de mindig vágyok haza a hegyekbe... Nagy vágyam,hogy meghóditsam a Hargitát motoron... 6 éve Mo.on,de még csak ott motorozom... Itthon még nem is motoroztam...Kivéve mikor a jogsit.... de azt most kell újracsinálnom mert kint vacilálnak vele...Na de ez egy másik story..
nagybányai vagyok , de egy nagyon jo barátomnak a sogora az csiki és nem egyszer jártünk ot náluk télen és nyáron is .bevallom tutti hely csikkszereda
Pubi.Amúgy te hol is laksz ?
Pacal ? Az csal Mo.on...Itthon nem jó!
csikban a tilosban egy jo csiki sör (amugy én sem iszok és nem dohányzok)és egy pacal leves mégg valami andris? ja egy rsv is
Éppen tegnap ittam 2 korsóval.De jól esett hallod.Amúgy nem is iszom meg nem is dohányzom,de néha egy egy sör...a tegnapi az csúcs volt :)

Köszi harpi az ajánlatot.. Sajnos csak március végén érek a motorvásárláshoz... akkor jön össze a pénz..
hüha a csiki sör istenem
De csak egy harit .. Köszi a tanácsot!
Én gondoltam Erdélyi túrára csak nekem is legyen gépem.Én Csíkszeredában lakom,de Gyöngyösön tartózkodom.Bp. mellett.
Nagyon örülnék ha kilehetne alakítani egy jó motoros baráti kört!És akkor együtt lehet motorozni.. Ha esedékes lessz a túra és lesz rá jelentkező,akkor intézek én szállást stb... A drága szülő anyám a vendéglátásban dolgozik... Ha aktuális lessz akkor,akkor mind letárgyalunk és HAJRÁ!
pizza ,egy harit kaphatok ? (ja és a proba mocizásra ha bp lakol akor probáld megg a millét dunakeszin ,én mindig látam emberkéket akik gépet probáltak és van minden tipusbol is ,sok sikert
ott van egy két jo kocsma ,és teli jo emberekel
bocsi későn írok .. éppen pzzát sütök
Mi motorosok tartsunk össze! És remélem,hogy tényleg találkozunk... Jó emberek vannak itt! És köszönöm a jó tanácsot.! Ha törik ha szakad maradok az RSV-nél.
Nyáron tuti támadunk erdély felé!....Nemtudomte merre jársz haza,de ha Nagyvárad felé akkor keresztüljössz a falumon!Püspökladány!
és remélem hogy valaha öszefutunk
sosem gond ,aki kétkeréken gurul az rosz ember nem lehet amugy mindenki hibázhat ,de semi gond nincs eböl az én részemröl ,én nem az vagyok akinek ha szolnak megsértödik.spongyát ráááá
x-andris!
Amikor döntöttél,és aprilia mellet döntesz,adok egy címet szerintem azt meglehet venni 9-körül és nem rossz a masina!Bár szerintem pfvari ajánlata is kiválló!
Hali!
Bocs ha belegázoltam a lelkivilágotokba ! Mély tiszteletem az erdélyi magyaroknak !Keményebb csókák vagytok ti, mint sok anyaországi fickó!Úgyhogy ha valahol összefutunk én fizetem az első !
és ami fontos remélen nemsokára egy boldog RSV tulajdos leszel ,ugy legyen én drukolok neked x andris
a irási hibákhoz csak anyit hogy magyarban veszel egy szaklapot egy ujságot ,és ha valaki figyelmesen beleolvas 25 sorban talál benne kb 15 hibát és amire céloztam ,de bocsánat a kivételnek akik irják azok java magyarországon születek és ot jártak iskolában.de meg egyszer elnézést kérek a hibákért
elöször a motor tipusra célzok magyarban van az hogy olasz gép nem megbiszhato ,ez egy téves hitt sajna de sokan bele esnek ,volt szerencsém saját szememel látni aprilia rsv 50000-65000km kell letekerve ugyan ott volt duci999 s 71000km benelli 62000 körül és maragyunk a europai gépeknél bmw amikben min 98000km vanak de van bmw 150,190 ezek kilcsivel akor miröl beszélünk a megbizhatoságrol ,eszt nem tudom megérteni sokszor magyarban a átlag km egy gépen az kb 10000 és ara már a vásárlo csunyán és gyanusan néz