A tankon egy körömnyi részen a lakk lejött mert véletlen lekaptam magas nyomással!Ez volt az első és utolsó,hogy így mostam (csak gyors leakartam öblinteni)! A fejidomon pedig volt két pici pötty.De az már akkor is ott volt mikor kihoztam,csak azt mondták bent a srácok ,hogy akkor már cseréljük le azt is!
Itt a jóidő (legalábbis felénk egész motorozható idő van pár napja ), én meg nem tudok motorozni. :( Képzeljétek hogy jártam. Ugye megvettem a balatonboglári Full-Gas-tól a VTR-t, aztán van egy "aprócska" gond a motorral, nem tudom átírni... Hosszú ennek a története, a lényeg hogy az előző tulajnak volt valami tartozása amiért lefoglalták a motort. Az egyik fő probléma hogy Full-Gas-ék több mint egy évig nem írták a nevükre a motort, aztán ebből lett egy kis félreértés. Na de rajta vannak az ügyön hogy le legyen tisztázva a motor, remélem mihamarabb le fog rendeződni a dolog. Különben viszem vissza a gépet ha egy záros határidőn belül nem intézik el a dolgot, nem azért vettem a motort hogy a garázsban figyeljen. Na meg már fel kéne készíteni a szezonra, van mit rajta csinálni, 2 új guma kell rá (amit már meg is vettem), találtam a neten 2 fasza Termignoni dobot is hozzá, meg ugye a többi kötelező szervíz (olaj, légszűrő, stb). De ugye ezeket addig nem is fogom megcsinálni amíg nem rendeződnek a dolgok, lehet visszaviszem ha 1-2 héten belül nem rendezik le nekem ezt a malőrt. Aztán bepipulok és megveszem a Bikeman-es Mille R-t, mert nem nagyon van abban az árkategóriában egy épkézláb VTR.
Hali!
Zrider! Ha van rá módod, az RSVForum-on keresd meg Gajan-t. Földid, és mintát venne a V2-esről, carbonhoz.
Csak 1 ötlet, de hátha segítek vele másnak
Nem volt valami fasza, mert minden irányból fújt a szél. Csak a kézimosóba mentem el , lecsutakolni, de mire hazaértem , ismét összecsaptam a hátulját
Király vót , de ma nem mentem volna el a Királyhágóra.
Hali!
Mennék én,de még a festőnél van a fejidom,meg az oldala !Esetleg ha egy simson star-ral tudod tartani a tempót elővakarom a sufniból oszt felfújom a kerekeit[O39!
Egy profi motorfényező csinálta. A régi mintázat nem volt az "igazi"(finoman fogalmazva). Tegnap raktam össze. Csak a fejidom és az üléspúp kapott új fényezést. Ez még a "Colin Edwards"-os nyomok eltüntetése...
Üdv.: imik
Köszönöm.Én tényleg nem akrtam senkinek semmi rosszat.Csak amint tapasztalom nem is olyan könnyű dönteni.És sok kérdésem van,mert nincs nagyon motoros haverom aki olyan tapasztalatokkal rendelkezne,mint ti.
Amikor csak kedvedtartja