Mindenképpen ki kell próbálnod! Én egymás után próbáltam ki az RSV-t és egy CBR954RR-t. Mindkettő nagyon erős, a Honda 15 ezerig forgott, ott már keményen tolt, de utána átülve az RSV-re sokkal kellemesebb volt, masszivabb és sokkal jobban adagolható a teljesitménye! Én ezután már nem gondolkodtam melyiket válasszam! Nekem ez feküdt, de más stilusának más fexik!
Nekem is voltak sornégyeim, mentem 750es gixerrel is, bár az évjáratát pontossan nemtudom, az főleg felül sztem sokkal erősebb is egy rsv-nél.
Inkább azt mondom ,h az rsv -vel motorozni mindig egy picivel több figyelmet igényel.
Nem tudom te mit vezettél eddig, áramot .
Ne hidd el ,h az rsv dúrva , persze eszetlenül minden földhözver
Azonkivül mindenkinek azt szoktam tanácsolni, h lehetőleg olyan használtmotort vegyen , aminek tudja az előéletét.
Nálluk ,de sztem nállatok is, akereskedők mindent elkövetnek ,h rádsózzák a portékát, de a magánemberek is nagyon szeretik kozmetikázni a vasat eladás előtt(értem ezalatt, h a legtöbb motorban gyanusan kevés a futott kilométer) kisebbnagyobb kókányolásról nem is beszélve .
Azthiszem nyugodtan vehetsz RSV-t, de valami hozzáértőt vigyél magaddal és próbálj ki minél többet , mig valamit megvennél!
Én nem akarok senkit rábeszélni az apriliára!Van jó és rossz tulajdonsága! Amenyiben nem bízol a márkában vegyél egy hondát vagy suzukit ! Nekem egy falcom van, de az biztos ,hogy ha az öreg megsegít akkor rsv-re fogom majd cserélni! /Nem hondára vagy suzukira/...... Bár szerintem te is egy hondánál fogsz kikötni mint firestrom!
Ez igaz.Na de mindig van egy de.. ha most magát a modellt nem ajánlja senki... ? Most hiába tetszik nekem ha vannak vele gondok...
Azért nem is olyan könnyű választani De hála vannak olyan emberek,mint ti is segitetek
Hy!
Én arra biztatlak mielőtt megveszel egy példányt próbáld ki! Így tudsz meggyőződni arról,hogy neked bejön vagy nem !Később sokba kerülhet egy csalódás!
Tudjátok most az jár a fejembe,hogy mi van ha nekem túl vad az RSV... De lüke vagyok...Annyira oda vagyok érte... De lehet,hogy félek is tőle,főleg,hogy mindenki olyan brtuálisnak tartja. Ez volna az első saját motorom annak ellenére hogy már 5 éve motorozom.. Tudom a képeségeim.. de mi van túl jár az eszemen..
Meg olyan érdekes.Ma is beszéltem emberekkel és azt mondják,hogy 900e Ft-ért nem találok normális darabot.Meg,hogy drága az alkatrész.. hmmm
Csőváz!
Hogy miért kerestelek ?Jaaa igen ,hívtalak volna motorozni,ebben a jó időben !De hát a gyengék kihullanak !No jólvan gyógyulgassál,csak !Ma meg a radarnál vagyok,itt nincs térerő! Majd megcsörizlek a vonalassal!
Háj Wazze! Láttam tegnap kerestél volna , de lewert az influenza v mi a sz@r, aszt egész nap buhantam
ma meg híttalak volna , de még ki se csörrennt a kézifonod , mi van elloptak az ufósok?
Majd híjjál , vagy páróra mulva küldök én egy postagalambot
bocsi és egy dolog ami az rsv melet szol az a hang .tegye az ember a kezét a szivére és valya be akár mikor ha elment valaha melete egy V2olasz gép hogy aprilia vagy ducati nem fordito a hang irányában a fejét .mert ahogy mondják ami szép az az istenek is tetszik .jo éjszakát mindenkinek
x andris ,elárulom én is erdély vagyok ráadásul nagybányai ,ami budapestöl kb 410km .sima ügy az ut nekem nem volt kényelmetlen a gép.egy bisztos hogy nyelni min.8-9 liter közöt szokot.amugy megjártük csikszeredát is vele ha szeredai vagy akor hátha ismered a Daradics Robertet.de ami fontos végig motoroztam a gépel brasso,szereda hargita az öszes utat és semi gond nem volt a kényelemel ja és 190 magas vagyok 112kg.a mugy Krakoig voltunk vele.abban viszont egyet értek a busa az egy tura gépami más paraméterekel rendelkezik .és vásárlásnál van mégg egy kritérium van aki olasz párti van aki japo és van aki bmw.
Másfél. De majd meglátod, ha megjön a jó idő.
Inkább azt mondom ,h az rsv -vel motorozni mindig egy picivel több figyelmet igényel.
Ne hidd el ,h az rsv dúrva , persze eszetlenül minden földhözver
Azonkivül mindenkinek azt szoktam tanácsolni, h lehetőleg olyan használtmotort vegyen , aminek tudja az előéletét.
Nálluk ,de sztem nállatok is, akereskedők mindent elkövetnek ,h rádsózzák a portékát, de a magánemberek is nagyon szeretik kozmetikázni a vasat eladás előtt(értem ezalatt, h a legtöbb motorban gyanusan kevés a futott kilométer) kisebbnagyobb kókányolásról nem is beszélve .
Azthiszem nyugodtan vehetsz RSV-t, de valami hozzáértőt vigyél magaddal és próbálj ki minél többet , mig valamit megvennél!
Nah de majd kiderül--
Azért nem is olyan könnyű választani De hála vannak olyan emberek,mint ti is segitetek
Én arra biztatlak mielőtt megveszel egy példányt próbáld ki! Így tudsz meggyőződni arról,hogy neked bejön vagy nem !Később sokba kerülhet egy csalódás!
Tudjátok most az jár a fejembe,hogy mi van ha nekem túl vad az RSV... De lüke vagyok...Annyira oda vagyok érte... De lehet,hogy félek is tőle,főleg,hogy mindenki olyan brtuálisnak tartja. Ez volna az első saját motorom annak ellenére hogy már 5 éve motorozom.. Tudom a képeségeim.. de mi van túl jár az eszemen..
Meg olyan érdekes.Ma is beszéltem emberekkel és azt mondják,hogy 900e Ft-ért nem találok normális darabot.Meg,hogy drága az alkatrész.. hmmm
Hogy miért kerestelek ?Jaaa igen ,hívtalak volna motorozni,ebben a jó időben !De hát a gyengék kihullanak !No jólvan gyógyulgassál,csak !Ma meg a radarnál vagyok,itt nincs térerő! Majd megcsörizlek a vonalassal!
ma meg híttalak volna , de még ki se csörrennt a kézifonod , mi van elloptak az ufósok?
Majd híjjál , vagy páróra mulva küldök én egy postagalambot