Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.Sikerült.
semmi gond, csak gondoltam gatyába rázlak egy kicsit
És bocsánat,de csak itt és az Svseknél érdeklődtem.. sorry
Én nem akartam senkit ezzel idegesíteni.Csak gondoltam,hogy itt legalább segitséget kapok.És nem tartom magam nyúlbélának,csak nehezen hozom össze a pénzt és nem akarok szart venni.Nincs annyi zsém,mint eggyeseknek ....
hi haver! nem tom, igazából te mit is akarsz, de sztem te sem,de már egy kicsit uncsi,h az összes topic-on ugyan azokat a kérdéseket fölteszed! menj el, nézd meg a motorokat, próbáld ki, azt húzd a gázt, de ne legyél iyen nyúlbéla, mert ez nem motorosokra vall! pá
de erre a jelenségre van valami magyarázat?
hmmm hát ja valószínűleg az a motor lehet! .
Te mit gondolsz? A tulaj ugyan az mint aki versenyzett a natixnál!De én ezzel lezártam a témát !
Erre csak annyit,hogy haverok a gixikből egy szezon alatt több csavart hagytak el mint amennyi összesen található benne! 18-at költött egyikőjük csavarpótlásra!Sokat mentem gixikkel az egyetlen tipus amit eddig még nem sikerült a szívembe zárni!

Visszatérve az apriliákra!

Meg ahogyan haverom is mondotta ma, mikor beindítottuk a vasakat....." ÁÁÁ EZ AZ IGAZ A FÉRFI IS KÉT HERÉVEL SZÜLETIK NEM NÉGYEL"
Szerinted ez az lehet! Mert ezzel a géppel még 2006-ban versenyeztek..... láttam ! Viszont meg kell hagyni nemvolt ellenfele!Amúgy televan a mai motorpiac street pálya meg hasonló leharcolt gépekkel persze az idomokat még 0 km-es állapotában leszedték róla és így karcmentes a taliga!
Van egy haverom és van GSX-R 750 K5. Ma beindította a motort,de folyton leállt.Aztán ismét és kis gázadással felmelegítette 50 fokra.Aztán felült és ment vele.De a motor nem megfelelően ment.A gázadásra későn reagált.És az állítása szerint a megszokotnál más szagja volt a kipuff..
Hali!
Már egyszer körbejártuk ezt a motort ! Ezt a képet találtam a motorról! Döndsd el te ,hogy érdemes-e megvenni !Mi van a gixszerrel? Pedig azt mondják a jappán sosem romlik el !
Ja az lehet,hogy sz@r...., harpi is azt mondja! Én nem ismerem ezt a motort! Csak azért nem néz ki rosszul.El kell menni megnézni akkor derül ki ami kiderül ami nem ....hát az szívás! Ilyen az élet. Én 5 emberrel mentem használt motort venni és így is ráb@sztam!
Hát nemrég még azt mondtátok hogy ennek a motornak elég zűrös előélete van...
Szép napot emberek !

Igen valóban szép darab. De ha odáig jutok,hogy már veszek akkor valakinek majd a segítségét kérem innen,hogy jöjjön el velem.Persze csak ha az aktuális helyen lakik..
Ezért vettem én újat , 1 zsákbamacska elég volt!
Ez kb olyan faxa motor, mint a te falcod volt!
a régebbin ilyen fejidom van !
Ez se kutya!A 9 kilát valahogy megtudnád még pótolni...... De mondjuk NATIXéknál bele lehet alkudni a névre írást az árba!

http://www.vatera.hu/aprilia_r...
Nézze meg valaki ezt a motort.. Szerintetek nem volt sérült a fejidom ? Szerintem olyan furán áll.. de lehet,hogy én látom rosszúl..
http://www.hasznaltauto.hu/1843138_aprilia_r
sv_2000
mi ez a pangás emberek...
köszi..neked is..
továbi szép és jo napot kivánok mindenkinek
robinak hivják bisztos megismereed az tutti
De honnan tudom,hogy ki a tulaj ?