Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello srácok!
segítsetek picit.
erősen gondolkodom az rsv-ben (mint megannyi volt tl-es kollegám )
a kérdésem: van-e minőségbeli különbség az alap, az "r" és a factory között?
gondolok itt elsősorban a szervizigényre.
előre kösz a választ.
Gondolom Bódis dobokra gondolsz, azt leginkább a FullGas forgalmazza, de asszem van honlapja is, keress rá.
Miért árulod a motortod, és ha árulod, miért keresel dobokat rá?
sziasztok volna 1 kérdésem van 1 2006-os rsv-m szeretnék rá bödis dobokat de nem tudom hol keresem vagy egyáltalán hol forgalmazzák ezeket a dobokat.Elöre is köszönöm sziasztok
Jóóó!

Erre nem is gondoltam. Lehet hogy azért mert még soha nem ültem rajta hátul!?
A hátul a kényelem kedves zsoolti nagy szó !
Miért?
Hali firestrom!
Sok sikert a géphez! Biztos jót masinkát választottál !Túrázni 2 személyre tuti jobb döntés a vtr a millével szemben!
Üdv.!

Sok szerencsét a géphez! Csak az számít Te mit akartál, mindenki maga dönti el milyen gépet vesz. A hondával szerintem sem lesz műszaki problemed. Reméljük mostmár aztán jön a frankó tavasz és akkor lehet indítani az én helikopteremet is.
Üdv.: imik74
Nya, végülis VTR lett belőle, ma voltam megboltolni a paripát. A szívem azt mondta Aprilia, az eszem meg hogy VTR. Hát sok fejvakarás után most az eszemre hallgattam, mindent számításba véve a jelenlegi helyzetben a VTR volt a jobb választás. Lehet hogy nem olyan fasza és dögös mint az RSV, de a Hondákat már jól ismerem, 900RR, 1100XX, VFR750, ezeket mind bütykölgettem, szóval a VTR sem fog sok meglepetést okozni. Meg úgy érzem a VTR jobban megfelel az igényeimnek (nem csak Mátrás csapatás, hanem túrázás hosszabb távra sok cuccal), pláne hogy most az asszonykám is azt mondta hogy szeretne többet eljönni velem motorozni (nem tudom mi történt vele, idáig alig-alig motorozott velem ). Az RSV meg csak 1személyes lett volna, és a forgalmijában is csak 1 személy szerepelt a szállítható személyeknél. A másik meg hogy az RSV-t már szervízbe kellett volna hordanom, ami plusz költség a VTR-hez képest, a VTR-rel ha van valami, van egy jó Honda mágus ismerősöm, bármit meg tud oldalni, de olasz motorokban nem utazik sajna. Meg arra is gondoltam, hogy ha netán beütne valami anyagi krach, egy 1személyes olasz motort valszeg nehezebb eladni mint egy japó gépet. Na de majd 1x eljön az idő amikor olasz gépet veszek, igazából a Ducati a szívem csücske, de ahhoz télleg sok lóvé kell, egyelőre V2 bemelegítésnek jó lesz a VTR. Sajna mivel ilyen trágya idő van mostanában, így nem tudtam kipróbálni a VTR-t és az RSV-t menet közben, pedig az lett volna az igazi, akkor azért össze tudtam volna hasonlítani melyik gép mit tud valójában, na majd tavasszal az Aprilia tesztnapon lehet erre sort kerítek.
Hali firestrom!
Miz újs Debrecenben?
Túró rudi, ezt a hasonlatot ! Ez nagy volt!
De egyébként nekem is a Csabi munkája tetszik jobban!
jÓl beszÉl a harpi!
Hogy tovább fojtassuk ezt a magas röptű eszmefuttatást,motorból meg aprilia... !
Igy van. A túrórudiból a pirospöttyös, Raptorból meg Csabi.
Szép hely és nincs is olyan messze.
bocsánat, hogy belepofátlankodok, de a Csabi féle az IGAZI! meg van ennek is a története, mint mindennek az országban, jó magyar szokás szerint!
Gépeltünk együtt Kakucson- Kecsón -Visontán soxor, talán csak Máripócson nem láttam még.
Meg mondom szegelt már kéményt is a régebbi vasaimra.
Egyébként ja, szépen dolgozik!Megcsinálta olyan minőségben a dobokat mint akráék az ajándék slip-et!
Kecsó környékéről ismered?Oda járogatott tavaj!
Jó, de akkor menjünk már 1gyütt, meg a harpi is! Tudok arra kecót is olcsóér', ha nem fontos hazajönni.
Persze Csabi. Igényes munka ! Meg jól tolja supermotyóval is, hát akkor mi kell még?
Am ketten is csinálják Csaba meg Feri asszem ! Ez a Csaba féle!
Köszi! Ide ellátogatok val'szeg.