Valamikor az ősszel/október-november/!
Szerintem korának megfelelő állapotában van,motornak egészséges hangja van,vázon nem látszanak csúszásnyomok!Zrider meg kinyittatja neked a bótot , mert faxa csóka!De szerintem,ha felhívod a kereskedőt ő is befog menni amennyiben komolyan érdekel!
Ha egy olyan RSV-t akarsz venni, ami jó és tuti nem lesz baj vele, akkor vedd meg az enyémet! 2002-es és potom pénzért árulják! Magyarországi, de ezeket már leírtam! Azzal tuti jól járnál! Még karcok sincsenek rajta! Sztem 900-ba el is tudnád hozni!
Télleg, és mikor voltál megnézni/kipróbálni azt a fekete gépet? Csak kíváncsi vagyok mióta hirdetik a gépet. És láttál valami szokatlant rajta esetleg, vagy minden oké a géppel? A fene egye meg, jó messze lakom Debrecentől, ha vasárnap nincsenek nyitva akkor csak jövő héten tudom megnézni a gépet.
Ja, beszéltem ma vele, mondta hogy még a Mitsuban van a paripa, ma el akarta vinni eredetvizsgára, de aztán ebben az ónos esőben nem akart csalinkázni.
Igen-igen Nekem is pezseg a vérem nézegetem mindig az r-es vagy a factory-kat,de én még egy évet mindenképpen várok!Egyrészt megvagyok elégedve a falcom-mal,másrészt addigra talán gyűlik a zsetonom és egy komolyabra benevezhetek,de csak k.p-ért veszek motort az tuti!
Lehet tavaszodik, nekem is tegnap vitték el a VFR-emet. Olyan 1.5 hónapig hirdettem, de csak 1-2 komolytalan alkudozó, meg nepper keresett, aztán jött egy srác pár faluval odébbról, és mivel neki ilyen gép volt az álma, el is vitte pikk-pakk. Anno a Jamakkámat is el akartam adni az őszi-téli időszakban, hát senki nem érdeklődött. aztán meguntam és levettem a hirdetést. Aztán január elsején meghirdettem és 3 héten belül elvitték. Szóval tapasztalataim szerint januárban már kezd éledezni a piac. Ezért is akarok gyorsan én is beboltolni valami gépet, amíg még jobban lehet alkudni és az árak is alacsonyan vannak még.
Szia Zsoolti!
Ugyanolyan mocim van mint a tied és azt szeretném tőled megtudni hogy van megoldva neked a rendszámtábla felhajtásod. Mert a képeiden úgy tünt hogy frankón fel van hajtva . Kézi, motoros vagy bovdenes vagy hogyan van megoldva. Én is megszeretném oldani valahogy ezt a rendszámtábla problémát
Azért elgondolkoztató,hogy milyen szar a gazdasági helyzet az országban, de azért a jó árban kínált motorokat napok alat eladják!Nemrég egy2005 ös tonyót hírdettek 950-ért! Egy napig sem volt fent a hírdetés, a végbéláá is hamar elment .....szóval csak mozog a piac! Vagy tavaszodik?!
Na a fekete RSV-n kívül még balusk8 régi motorja lehet esélyes, ezt asszem többen is ajánlottátok. Bár ennek is küldték rendesen, legalábbis a youtube-os videók erről tanúskodnak.
Szerintem korának megfelelő állapotában van,motornak egészséges hangja van,vázon nem látszanak csúszásnyomok!Zrider meg kinyittatja neked a bótot , mert faxa csóka!De szerintem,ha felhívod a kereskedőt ő is befog menni amennyiben komolyan érdekel!