Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamikor az ősszel/október-november/!
Szerintem korának megfelelő állapotában van,motornak egészséges hangja van,vázon nem látszanak csúszásnyomok!Zrider meg kinyittatja neked a bótot , mert faxa csóka!De szerintem,ha felhívod a kereskedőt ő is befog menni amennyiben komolyan érdekel!
Majd mekkéredem, este fele röffenj rám
Ha egy olyan RSV-t akarsz venni, ami jó és tuti nem lesz baj vele, akkor vedd meg az enyémet! 2002-es és potom pénzért árulják! Magyarországi, de ezeket már leírtam! Azzal tuti jól járnál! Még karcok sincsenek rajta! Sztem 900-ba el is tudnád hozni!

GYÖNYÖRŰ!
hogy lak.
Egy 2005 ös Berg Wp teló simering-csúszógyürü készlet mibe fájna? Te biztos tudsz vmit okositani.
Ha nagyon fontos, akkor kinyittatom neked a Bikemant, pontosabban megkérem Pókot a vezetőszerelőjüket, h mutassa meg neked a Millét!
Télleg, és mikor voltál megnézni/kipróbálni azt a fekete gépet? Csak kíváncsi vagyok mióta hirdetik a gépet. És láttál valami szokatlant rajta esetleg, vagy minden oké a géppel? A fene egye meg, jó messze lakom Debrecentől, ha vasárnap nincsenek nyitva akkor csak jövő héten tudom megnézni a gépet.
Az se nem bowdenes, se nem motoros, kézzel fel lehet hajtani oszt csókolom
ha valtermoto, akkor danger bikes!
Ha rsvforum.com tag vagy(és van kártyád). még kapsz kedvezményt is.
Ez nagyon állat! Elektromos vagy bovdenes? Hol lehet kapni és mennyiért?
hát pedig én még lábon is elvittem volna, ha motort veszek...
Ja, beszéltem ma vele, mondta hogy még a Mitsuban van a paripa, ma el akarta vinni eredetvizsgára, de aztán ebben az ónos esőben nem akart csalinkázni.
igen-igen, haverom vette meg, és nagyon-nagyon meg van vele elégedve. bár még ki se vette a furgonból...
Közben olvasgatok itt a neten, a régebbiekben Denso ECU van, ha minden igaz.
lebuktam
az a küldéstől messze van
az enyémen valtermoto van, azt is jól fel lehet hajtani
A régebbieken saját fejlesztés, illetve Rotax-Bombardier matrica van rajta
Azt meg tudjátok mondani milyen gyújtáselektronika van a régi Millékben? Azt tudom hogy az újabbakban Siemens-VDO van.
Igen-igen Nekem is pezseg a vérem nézegetem mindig az r-es vagy a factory-kat,de én még egy évet mindenképpen várok!Egyrészt megvagyok elégedve a falcom-mal,másrészt addigra talán gyűlik a zsetonom és egy komolyabra benevezhetek,de csak k.p-ért veszek motort az tuti!
Lehet tavaszodik, nekem is tegnap vitték el a VFR-emet. Olyan 1.5 hónapig hirdettem, de csak 1-2 komolytalan alkudozó, meg nepper keresett, aztán jött egy srác pár faluval odébbról, és mivel neki ilyen gép volt az álma, el is vitte pikk-pakk. Anno a Jamakkámat is el akartam adni az őszi-téli időszakban, hát senki nem érdeklődött. aztán meguntam és levettem a hirdetést. Aztán január elsején meghirdettem és 3 héten belül elvitték. Szóval tapasztalataim szerint januárban már kezd éledezni a piac. Ezért is akarok gyorsan én is beboltolni valami gépet, amíg még jobban lehet alkudni és az árak is alacsonyan vannak még.
Nem ismerem a gépet,pfvari biztos többet tudna rólla!
Szia Zsoolti!
Ugyanolyan mocim van mint a tied és azt szeretném tőled megtudni hogy van megoldva neked a rendszámtábla felhajtásod. Mert a képeiden úgy tünt hogy frankón fel van hajtva . Kézi, motoros vagy bovdenes vagy hogyan van megoldva. Én is megszeretném oldani valahogy ezt a rendszámtábla problémát
Azért elgondolkoztató,hogy milyen szar a gazdasági helyzet az országban, de azért a jó árban kínált motorokat napok alat eladják!Nemrég egy2005 ös tonyót hírdettek 950-ért! Egy napig sem volt fent a hírdetés, a végbéláá is hamar elment .....szóval csak mozog a piac! Vagy tavaszodik?!
Na a fekete RSV-n kívül még balusk8 régi motorja lehet esélyes, ezt asszem többen is ajánlottátok. Bár ennek is küldték rendesen, legalábbis a youtube-os videók erről tanúskodnak.

http://www.hasznaltauto.hu/2412014_aprilia_rsv_2002
A Csiki-Begés gépet nem ismerem!