Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ezt már neked kell eldönteni !
Én annak idején mikor a falco-mat vettem az sv1000-és falco között hezitáltam!Ugyan azok az érvek fogalmazódtak meg nekem is mint neked!DE én azt gondoltam,hogy nem akarok egy lenni a tucatnyi japó motoros között!Azért legyünk őszinték! Egy motoros talin nem az sv-ket meg a vtr-eket állják körbe ,hanem az apriliákat,ducattikat !Ráadásul az r-es mille meg olyan alkatrészekből van összereakva amiről egy japán motor/motoros/ csak álmodik!
Mégegyszer nem akarlak rábeszélni, inkább maradj a vtr-nél !
Hát még mindig nem tudom hogy maradjak e a jól bevált VTR-nél, vagy evezzek ismeretlen olasz vizekre az Apriliával. Teljesítményre az Aprilia jobb mindenféleképpen, ez tuti, és biztos több mosolyt csal az ember arcára motorozás közben. A Hondákat meg már ismerem mint a tenyeremet, és azokról meg tudom hogy gond nélkül működnek sokáig, a VTR már bizonyított az évek során. Az RSV-k futásteljesítménye valahogy mindig megragad 35e km körül, a német mobile-n is csak 1-2 darab akad 40-50e km futásteljesítmény fölött, amíg a VTR-ekben jócskán van 50-60e km fölötti futásteljesítményű. Sose tudtam nagy kérdésekben hamar dönteni, mindig jól megrágom a témát, még a régi Motorrevüket is átnyálaztam hogy mit írnak az RSV-ről. Ott dícsérik nagyon a típust, de ott is csak a menetteljesítményekről van szó, szervízelhetőség/megbízhatóság nagyon nem esik szóba. Na még 1-2 nap aztán szerintem dűlőre jutok.
Ez ne tántorítson el a motortól!Két lábtartó+egy hátsó űlés könnyen beszerezhető,nem nagy pénzért!Még gumit kell rá venni, mert valami túra szutyok lett rádobva !
1 hátsóülés nem egy nagy mutatvány, sokkal könnyebb beszerezni, mint egy takarópupot.
Viszont ez a bikeman-es gyerek is baxik visszahívni, hogy akkor most van e hátsó ülés a Milléhez avagy nincsen. Azt mondta megkérdezi a tulajt és visszahív telefonon.
Na akkor jól sejtettem hogy sumákolósak ezek a granemotóék. Szoktam nézegetni a kínálatukat, de látszik a gépeken hogy csak gyorsan össze vannak lapátolva, meg gyanúsan olcsón adnak mindent.
Kazinbarcika! Erősen törött és vázsérült motorokat adnak el!Haverom is vett egy sv-t velem párhuzamba tőlük és mint később kiderült!A szerelő haverunk bizony megállapította,hogy bizony a motor motorblokkja már látta közelebről is a saját elsőkerekét(finoman szólva) szal GRANDEGENYÓ 2-ből kettő volt totalkár!
hogy mennyi köcsög buzi ember van ebben a kibaszott országban
Kazincbarcika!
Hol rakták le ezt a grandemotot, nehogy beleszaladjak 1x
Szeva! Neeem, most nem lesz egy darabig motorom sajnos! Most autót veszek + Öcsém CR-jével elleszek!
A grandemoto-tól vettem a gsxr-em! 100 ezret költöttem rá és szinte ugyanolyan szar volt! Csak annyi, hogy végre beindult! De kiderűlt h 4 bar kompresszió van benne! De amikor hívtam azt mondta, hogy hibátlan a vas! ANYÁD, az a hibátlan!
Üdv harpi! Megtalált! De gyerekek a grandemototól ne vegyen senki motort! Én majdnem az életemmel fizettem érte!Ezek ugyanazok akikkel én rábaszt.m csak nevet változtattak!És bazdmeg eladta a falcot a rohadt állat ugyanúgy mint ha mise történt volna!
Hali zsocano1!
Téged meg tocka keres égre-földre !Infózni akar a régi falcodal kapcsolatban,mert megvette grandééktól!
"Lassan 1 éve van szétszedve a gép. Azóta már a garancia is lejárt"
A garanciának akkor kell érvényesnek lennie amikor visszavitted nekik.Attól hogy ők 1-2évig szaroznak vele a garid érvényes,mivel amikor szét lett kapva és megállapították a hibát még garis volt.
Most beszéltem velük telefonon, elvileg ott lesznek délelőtt, mert leltároznak. Ja meg megkérdeztem hogy van e hátsó ülése a gépnek, mert azért jó lenne ha lenne, azért néha elmegyek messzebbre vagy több napra is, és jó volna ha hátra is lehetne pakolni cuccost. A srác azt mondta majd visszahív, mert most így fejből nem vágja hogy van e hozzá hátsó ülés.
FANO! Milyen Michelin Pilot-ra gondolsz? Sport, Power, Power 2TC, Race? Attól függ mennyire küdöd neki. Nekem volt sima Power, de nem szerettem. Azért ezzel is elég gyors tudsz lenni, de a motor simán elbánik vele. Én többet Michelint nem használok. A Dunlop viszont bejött... Most épp 209 GP
Szeva dave! Na miaz nemtán vége az apriliás pályafutásnak, s valami japó géppel szemezgetsz! Üdv:zsoca
Igen, a Tiéden is gondolkodtam, mert elég ócsóé rakták ki, ezen meg is lepődtem. De nekem fekete színben jobban tetszik, ráadásul az az R változat, plusz van hozzá sportdob is, meg adják a gyárit is, van rajta üléspúp, meg azért az finomabb technika, és úgy érzem megéri egy kicsivel többet leperkálni egy ilyen gépért, így az Aprilia listám élén az a gép van.
newman@c2.hu
Mikor szétkaptuk a blokkot, akkor még márkakereskedők voltunk....
hogyne, küldd el nekem az elérhetőségedet és küldöm a telefonszámot.
a 2003-as blokk eltér a 2005-töl
abba kétgyertyás hengerek vannak, de a hajtókar elviekben megegyezik
tudsz nekem egy elérhetőséget adni, hogy megbeszéljük?
Húzza-halassza a dolgot.
Mivel m.o.-n nincs hajtókar, rendelésre jönnek kb. 3 hétre.
Szóval ha lépne a dologra, akkor már rég megrendelték volna...
Lassan 1 éve van szétszedve a gép. Azóta már a garancia is lejárt. 1 éve csak ígérgetést kapok... majd visszahív... majd elintézi...
Hozzáteszem, hogy akkor még Aprilia márkakereskedés voltunk.....
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy megfelelő-e Michelin Pilot gumi az ilyen mocikra?
Vagy nem ajánljátok...

Köszi: Norbi
Tenx Sanya!