2003as blokk van nálam, ki meg kellene kérdezni hogy változtattak-e a hajtókaron, de 90% hogy nem. a blokk egy ismerősé, láncszakadás szétverte a kuplung környékét, ezért kerül bontásra.
"bár még garanciás volt a motor, csak a "drága Gergő barátunk" a Millénél szarik az ilyen dolgokra".
Vazze ez komoly,ez az 5év gari? Fogyasztóvédelemmel nem fenyegetőztél?
14.000 Km-nél kicsit elgezdett rezegni a motor menet közbe, azonnali alapjáratra engedésnél hallatszott alapjáraton az enyhe kopogás... Ekkor már tudni lehetett. Megette a csapágyat.
138 ropi bele egy új hajtókar, ezért szeretnék használtat szerezni, bár még garanciás volt a motor, csak a "drága Gergő barátunk" a Millénél szarik az ilyen dolgokra, szóval kénytelen vagyok egyedül lábra állítani.
Már oda van készitve a kuka tetejére , pedig a szomszéd Pistabácsi ezt még neked simán mekkhegeszti vagy kétüveg sörért!
Ez ha 8-10 e rpm-nél adja meg magát, szépen rendbevágta volna az egész blokkot.
Ja, nyomta volna nekem is, aztán felvilágosítottam, hogy mit beszéltem a Csabival ekkor kapkodta csak a levegőt, majd elvonult hogy telefonál, visszajött és aztmondta hogy jó mehet annyiért is.
Nem nézett ki a blokkból, időbe észre lett véve.
Van az egyik hajtókaron egy repedés, a menetes furatnál. (Úgy néz ki, h anyaghiba) Csak a csapágyat ette meg.
Nemakartalak bevinni az erdőbe, nekem a Csabi azt mondta, a Mille Factory OZ kerekei....... azesetben kovácsolt kéne legyen. De nem az
Mindegy lehet unalmamban elhozom vmelyik nap, ha akciós az ár.
Vazze ez komoly,ez az 5év gari? Fogyasztóvédelemmel nem fenyegetőztél?
Nem intézik a garanciális javítást?
138 ropi bele egy új hajtókar, ezért szeretnék használtat szerezni, bár még garanciás volt a motor, csak a "drága Gergő barátunk" a Millénél szarik az ilyen dolgokra, szóval kénytelen vagyok egyedül lábra állítani.
Ez ha 8-10 e rpm-nél adja meg magát, szépen rendbevágta volna az egész blokkot.
Gondolkodok,.. köszi a telefont.
megnézem Csabit és meginterjuvolom mi volna a vége?
Csak kell egy hajtókar.....
Nem árulod ki?
Van az egyik hajtókaron egy repedés, a menetes furatnál. (Úgy néz ki, h anyaghiba) Csak a csapágyat ette meg.
És így más érdeklődő hiányában egy kávét azért nekem is megér.
Lehet a bátszinál volna valami, de ha megnő az érdeklődés, nagyon felmegy az ára....
Az OZ az stimmel, meg a kinézet is.
2001-esek.
Pótkeréknek....,hogy el ne fikázz a kanyarban?
Mindegy lehet unalmamban elhozom vmelyik nap, ha akciós az ár.