nekem ezt csinálta az én gépem FC-s motorolajjal, Tegyél bele inkább "FULL SYNTETIC JASO FD" (Ez az olaj teljesítmény szint mutatója, és nem a márkája) nekem azóta nem esik vissza a fordulat 5000-re és 7500-ra, hogy ismét erőrekapjon. (2x200km úton kiderült az FC- miért nem (rövid távon nem csinált ilyet) jó és visszafele az FD-vel semmi gond nem volt. full gáz, full fordulaton...)
Akkor most 100% hogy az új Rs 50-esekbe nincs üzemanyagszintjelző?
Gondolom pl. egy digitális műszerfalnál már nem lehet megoldani az utólagos beépítést.
hogy akkor még van egy kicsi nem ártana hamarosan tankolni. (elfogyott a benya 2/3-része.)
Az enyimbe onnantól még 4 lite van (lemértem) és eleve 14.1 literes a tartály (Yamaha gyártó szerint meg 13.8 L. (ok, tudom nektek rs-van.))
Van rá mód aki ilyet tud megcsinálni úgy, hogy valós értéket is mutasson és a tankba beépíteni a szintmérőt, jelzőt meg a műszerfalhoz?
Robogóknál milyen érdekes, hogy meg tudják oldani gyárilag...
Azt a kis golyót akármilyen csapágyboltba kapsz.Szimpla csapágy golyó.Beviszed a rudat vagy megméred az átmérőt shublerral és ugyan akkora golyót veszel.
Nekem is ez volt a problémám a kis af1 el. Folyamatosan magas fordulaton szétkapcsolt a kuplung, amikor odacsutkáztam (mundjuk 6 ezres fordulatnál)És egyszer nekem is hazafele úton egyre könnyebb volt behúzni a kuplungot.... eleinte örültem neki, mert addig nagyon nehéz volt, azt hittem hogy most már jó, de egyre könnyebb lett és a végén csak semmit nem csinált csak lötyögött, nekem is jó volt a bovden, ezért szétszedtük, és a kitolórudazatnál lévő golyó összehegedt a pálcával, mert túl volt állítva és folyamatosan hozzáért a pálca vége a kuplunghoz így folyamatosan súrlódtak. Eleinte mikor még csak szimplán csúszott azt hittem a lamellák a szarok, de most hogy szétszedtem és összevetettem a zsír újjal, amit nem rég vettem. Hát a használton több a cucc, mint az ujjon... Most lesz blokk generál, (főtengely felújítás, csapágyak szimeringek, új kuplung szett, dugattyú szett, stb. Ugy hogy most szinte lesz egy uj blokkom, remélem a kuplungja sem fog csuszni, mert akkor ideget kapok
A Tzr-nek az új ára mennyi?