Üdv!
Hát, Élettanból mindenkit kihajított egy vénasszony, engem is, egy tantárgyat pedig nem tudtam felvenni, mert már nem volt hely (volt aki csak bement beíratni a karót, aki meg tanult mint én, nem fért be vizsgázni). Szal ez a 2 tárgy marad jövőre. Ennyi.
Hányat mutassak? Egyébként minden esetben a töltő rendszer mondja meg, hogy ő mennyit akar tölteni, maximum figyelembe veszi az akksi töltöttségi fokát. Amennyiben a generátort összeengednék az akksival, hiába tiltakozna rimánkodna fenyegetőzne az akksi igen rövid idő alatt szét.... a generátor, de szerencsére alkalmaznak fesszabályzót is.
Gratula Jól nézd át a gépet hogy ne legyen puffos rám is rám akartak sózni egy kintről behozott töröttet...megjavítva...de a két kerék nem egy nyomon haladt...
Hát azért ez bonyolultabb...Két óra alapjárat...aztán másnap két óra emelt alapjárat...és utána kb 300-km 4-5 ezres fordulat mellett...Aztán lehet húzni 7-ezerig....aztán 800-után már finoman mehet...
Hát, Élettanból mindenkit kihajított egy vénasszony, engem is, egy tantárgyat pedig nem tudtam felvenni, mert már nem volt hely (volt aki csak bement beíratni a karót, aki meg tanult mint én, nem fért be vizsgázni). Szal ez a 2 tárgy marad jövőre. Ennyi.
Tuji