szuszogo van rákötve.. ha megint verné ki az olajat(bár most sürübb van benn talán nem) nem folyik rá kipura(álandoan gözölgött), gumira(majdnem elcsusztam..).
orája szerint 105t mutat a végénél...
de akk szolok vkinek h mérjük be megint
utoljára vitte a 100at amikor mértük haverommal de a kocsijába se tökéletes a km ora szal abban nem bizok:D
de rendesen előzgetem vele a kocsikat szval nemhiszem h olyan lassú lenne.
még annyit érdemes tudni h:kb 13-14 literes a tankja (nem biztos,csak sacc/kb).de én mikor átteszem tartalékra (kb 3-4 liter a taratalék) utána irány a benzinkút és 10 l tudok beletölteni csurig.
Nekem 2003 as van de lényegtelen mert ugyan az Sztem a lányod nem fogja mindig 11 ig pörgetni....3,5-4 literrel el járkál vele szerintem! Annyival én is elmegyek! Túrázni ha elindul 70 es utazóval tartható a 3.5 liter ebben biztos vagyok...városban 4-5 de az ugye megint más! Vegyesben ÉN ÚGY GONDOLOM 4 LITER!
Ui: fasza az R1
hááát.sokmindentől függ.de pl az enyém 70ccm,90 körüli fúvóka,19es karbi és így eszik kb 4,5-5 körül.amikor mértem akkor nyugis motorozás volt.az baromság ha olyat hallasz h 3 liter/100.az képtelenség...vagy max 40el megy és 6osba.alap 50es 3,5-4 liter környéke sztem.ha jól van belőve
Sziasztok mindenki.Egy kis tájékoztatás kéne hogy egy gyári rs 2002es mennyit fogyaszt kb a lányomnak vettem és nemszeretném ha kifogyna alóla a benya .tehát csajos nyugis tempóba 5-6-7-8-9liter/100km?kinek mi a tapasztalata
házi megoldás de a célnak tökéletes..