én majd ha megállt akkor szedem szét.de akkor totál.remélem a kövi mociig kibírja.bár elég necces.nyikorog az első kerék.kicserélem majd a kormánycsapágyat is.meg minden át lesz nézve
Teljesen szét burítom a blokkot.Az összes csapágy csere és szimering újra polírozom a szívót meg a forgatyus házat!Ezek a gyári csapágyak szart sem érnek!
hát igen.most a "úgyismegcsúszokéselesek" című kanyarvételi technikát alkalmazom.majd jóidő lesz akkor megin kimegyek/ÜNK (ugye?) aztán jobb leszek mint voltam.
még nincsenek.egyenlőre a fizumat kéne felvennem mer egyik helyről se jött meg (34+40) uh meg kell majd sürgetnem őket mer a kurva anyjukat.az egyik helyen lehet ki se akarnak fizetni.legalábbis másoknak is könyörögni kellett h adja már oda 1 hónap késéssel a lóvét.a másik helyre meg legközelebb jövő hét kedden megyek csak .ööö...nekem az a jobb ha + os lemezt veszel.na ezt kérdeztem a előbb h a DVDvel mivan.na muti mit adott az indyán
Jó reggelt csávó mi a pálya?Megvannak a cuccok az átépítéshez?Szólj ha megvan!Szombaton mit szeretnél tenni?Ja és milyen DVD lemezt vegyek a játékhoz?Egyébként megjött az olvasóm.Mindjárt dobok képet mit hozott nekem indy barátom!
jut eszembe:GHOSTBIKERBOY-al mi lehet?