hogyne XD nem csak hülyülök hát a kocsma itt a faluba közel van minden paraszt odajár XD fene a szájukat szal azt elérem de kb 3 perces motorozás úgy hogy jól kihúzatom akkor kb3-4- perc és 80 felett van a víz
okk :D képzeld raktam bele színes izzót és beleesett a lámpába XD kemény néztem az üreset jelző lámpaizzót de az műkszik szal leszarommá ha nem jelzi ha nincs üresbe :D
Ha szürkés habos akkor vizes....ha nem ez van akkor hengerfej le tömítés megnéz ha nem sérült akkor henger le és átvizsgál...utána új tömítésekkel összerakni....Ez mind nem sok pénzmag csak idő és hozzáértés...
xd ha már elkezdted Xómondhatod de nem elég 1 szimering? de nem 100% hogy vizes az olaj mert hát nem néztem meg nagyon csak nem volt tsizta hanem ien szürke :S
Na akkor valószínüleg a vízpumpának legalábbis a szimeringnek annyi....Ha fogy a vized de nem folyik sehol akkor vagy hengerfejes és 'megeszi' vagy bemegy a váltóhoz...egyik sem TIMI:)Váltóolaj le...vízpumpa ki...olajdekli le....kuplung kipucol(féktisztító)...új vízpumpa és a tömítések be....Tovább is van mondjam még?
hnap átnézem mi hogyan van köszi.
meg Dhfear irta szedjem szét és vmi szénkeféket nézzek meg...na azal érdemes probálkozni v valoszinü h csak tönkreeteszem?
XD rendben szal nemváltozott semmi a motorolaj vizes ien szürke színű valószínüleg vizes :S és kicsitottam a hűtőt vagy is ahova a vizet kell önteni járattam a motrot alapjáraton és öntögettem bele a vizet a víz fogyott :S és benzinszagúú nos?
Vagy műszer vagy próbalámpa kell. A relé kattog, tehát azt megtaláltad. Egy igen egyszerű vezeték szakadás vizsgálatot kell elvégezned, mondjuk erre alkalmasabb a kombinált műszer.
Ellenőrízned kell, hogy a relé kapcsolja-e az önindító felé az áramot. Ha megnyomod az önindító gombot akkor két csatlakozón kell megjelennie pozitív feszültségnek a relén. Egyik a kapcsolótól a másik az önindító felé. Kell lennie egy állandó plussznak közvetlenül az aksiról ezt az áramkört zárja nyitja a relé. Gondolom végigellenőrízni az összes vezetéket biztosítékot.
Hali! van egy pár cuccom rs 50-hez! Van egy D.I.D. lánc szettem a lánc 500 Km-t ment max a fogaskereket többet de nem kopottak olyan 60-70%-ak Elöl:12-es, hátul:42-es. Van még egy gyári kupufogóm és egy rendszm tartó táblám.
Lánc szett: 6000 FT
Dob: 6000Ft
Rendszám....: 2000Ft
Ír ide vagy külgy egy e-mailt ha kell valmi! koza90@citromail.hu
ööö...nem valószínű.azt tudom h az SR termosztátja jó az RShez.neked ilyen tömítések kellenek (17,12,11).a hűtésedet már elmondtuk hogy próbáld megcsinálni.ezt elmagyarázni mondjuk nehéz.
meg Dhfear irta szedjem szét és vmi szénkeféket nézzek meg...na azal érdemes probálkozni v valoszinü h csak tönkreeteszem?
Tuji
2csatlakozon...kellolyna mérőmüszerhozzá?
Tuji
Lánc szett: 6000 FT
Dob: 6000Ft
Rendszám....: 2000Ft
Ír ide vagy külgy egy e-mailt ha kell valmi! koza90@citromail.hu