Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háát most lehet hogy a többiek leugatnak de maximum az aerox/sr 70ccm-es Stage 6 hengerének a tömítése lenne jó hozzá de annakis csak a külső része
cseréld ki vagy lehet az önindító ment tönkre
tess valamenniyt lehet látni az önindítóból
csak polymer-t találtam ez jó neked? http://racing-bazar.hu/alkatre...
Valami gond van az öninditóval, megnyomom nem csinál semmit. Csak hallok kis katogo hangot ebből a kis fekete dobozból.
mitörtént? Mit csináljak vele?
hello nemtudjátok h hol lehet sportkipuffot rendelni 50-es rs-re?előre is kösz
XD megoldom XD mekkéne csinálni a hütést :S tegnap voltam hengerfej tömítést nézni de nem volt nem talált apriliához de az tökmind az sr-é is jó a 96-os aprilia rs 50-be?
csak ahhoz ásni kell
alatta is kikerülhetem nem ?XD
szombaton ráérsz?
de ki lehet.jobbról is és blaról is.de át is ugorhatod
gedeon valahogy a termosztátot nem lehet kikerülni ?
50-es full alap gépnek a reziét teljessen felesleges kiherélni.Alacsonyabb fordulaton esetleg kicsit jobban gyorsul de a végét teljessen elrontja!Nem fog a géped 80-90-et menni!
sajna nincs senkinek sportkipu az van de azzal meg tudom hogy viselkedne. arra meg nem költök elkezdtük kiütni hátha kijön de csak az elejét kilukasztottuk meg ''elbasztuk'' nemtom másképp mondani. visszaraktuk és lehet bemesélem magamnak de jobban ment egy picit sztem...
ha esetleg van a közeledben valaki akinek herélt kipuffja van akkor kölcsönkérhetnéd tőle h kipróbáld hogy viselkedik vele.mi is ezt csináltuk, mert látatlanba én se akartam csak úgy nekiesni a nagyflex-el.mint mondtam az enyém 70es és így már megéri.de változatlanul azon vagyok h 50esnek sok.mert ha kivágsz egy darabot a folytásból akkor gyorsabban áramlik a gáz a rezóba és alacsonyabb fordulatszámon ez jól jön.viszont sokkal hamarabb kiforogja magát a gép.
miután 9ezer egy sima első fékbetét gondolom milyen ára lehet az elektronikának ...teljesítményben meg annyit úgysem ad.legalábbis csodákat nem várnék tőle
énse tudom mi legyen mert elbaszni nem akarom
az csak egy biztonsági cső.neked egyenlőre semmilyen hűtésed sincs, tehát nincs mit biztosítani.először próbáljátok megcsinálni azt,amit gedeon írt.hátha ereszt a szimeringed...bár lehet h csak a termosztát rossz.ki tudja
ha sima 50es géped van felesleges kiszedned a "katalizátort" (ami igazából folytás) mert lehet h átasz is vele.nekem 70es a moci és alap kipuff...megy így is egész jó.feltettük gedeon herélt sportkipuffját.gyakorlatilag semmit nem kellett állítani (karbi-benzin...) de sokkal jobban húzott alacsonyabb fordulaton (érzésre mer nincs fordszámmérőm)
Szeva
egy full széria gépről lenne szó. csak a katalizátort vágnánk ki minden maradna... csak az érdekelne hogyha kiszedem akk ártok neki vagy nemgond
mind 1 mennem kell hy
hát a termosztát csövet bekötöttem de a ledugózottat nem tom mert gedeonnak láttad hova van kötve? oda le :D szal nem tom aszt monta h 1enlőre ne foglakozzak vele
Na jó éjt mindenkinek....Holnap munka
Az enyém régebbi és csak egy izzós....ha a tied két izzós akkor azért nincs benne kettő mert a törvény egy lámpát enged....a kék izzóval vigyázz mert 5000/bünti....
jó lesz kb 1 év múlva kap 1 fényezést az enyém vagy matricázást még nem tom :D /jobb oldalt a lámpába van 1 kis dugó azt kihúztam és lehet belerakni izzót csak miet? az a kérdés mert raknék bele színeset mien végü kell bele nem tod?
A határok pedig azok hogy ne költsek rá többet mint amennyiért el tudom adni