Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rád rád pontosan ird le kérlek lánckerekek henger cc karbi stb stb PONTOSAN ! légyszives fontos
figyelek, mondjad
rám gondolsz?
de ! nekem Ő kéne sürgősen
felőlem átjöhetsz ithon leszek oszt megnézzük.
Hát az enyém 4.5-5 körül eszik , és húzom a fülét!Nem gyilkolom ,de kimotorozom amit lehet.Mindenből kilehet hozni a maximumot anélkül ,hogy gyilkolnád.
+bence RS
De lehet akor a másik nem bene de tom h van vmi /gixer/ a neve mellet
bence/gixer/ nem ő?
ja várjál én nem rád gondoltam ki az akinek ugyanolyanja van mint nekem?!
pontosan letudod irni nekem a motorod beállításait tuningjait és áttét változtatásait? pontosan!
Hát te meg már korán reggel vásárt csinálsz?!
Jó van jó van, inkább azt mond, nekem mennyibe hozol...
Hehe...
Na igen, nekem is volt már ilyen hülye ötletem. Robikapát megfúrni, nagy karbit, direktszűrőt tenni rá stb. Felcsiszolni a felömlöket.. pfffff....
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett RS 50-esem!Ez egy 2002-es 6. havi moci amibe 22000km-t tettem(nem visszapörgetett!). már 5. éve vagyok a szerető gazdája és ez idő alatt csak a legjobbat adtam neki mindenből(Castrol R2 és matabond a tankba)! A motor Magyarországon vásárolt, törésmentes! Új Continental ContiTwist sport gumikkal!Erősített cross lánccal! Felnicsík, Harri' s tankpad, kormány markolat, carbon mintázatú kormányvégsúly és színre fújt hátsó sárvédő javítja az amúgy is kiváló külsőt!
Ha megtetszett érdeklődj bátran telefonon:+36 30/3680411
vagy e-mailen a daniracing@freemail.hu címen
Képeket még szívesen küldök e-mailbe
majd lesz ne aggódj .főleg ha néha-néha "pályázol" egy kicsit
azjo. én első motorommal kb 80 méterre estem a házunktol
RS-el meg kb 6ezer km után
Mióta megvan az Rs 1400 km-ert sikerült beletekerni....halad ha kell ha nem És még igazi elkattanás nem is volt....
Egyébként van egy babettám és azon gondolkozom hogy építek belőle egy állat gépet Fekvő minarellire gondoltam...blokk terén
Ezért jó autóalkatrésznagykerben dolgozni Mindent beszerzési áron veszek Az olajat is
Jó olaj, most fogyott el (speed), de sajn 3100 FT-ba vettem.
Azt még hozzáteszem, hogy az extrema tüzön vizen tartja a 110-et, jól húz, és nem kell tartálykocsi utána. Na de kinek milyen célra kell a vas, nemde?
Nem azt mondom, hogy nem mehet 120-at! Hanem azt, hogy 8nál nem fog úgy eltépni, mint rövid áttétellel... De ez meg tény. A babettás story na azzz, az itt az igazi vita tárgya!
Hát az is ok, hogy 130at mész a gépeddel, de számolnom kell azzal a ténnyel, hogy a súlyom gyarapodik, testépítés "átka".
Császtok!Nem tudtok RS50-re vízszivattyút h honnan lehetne venni vagy vmi netes oldalt ahol találnék?!
aztat ma én is csináltam.nem akartam bentragadni a dugóba .te figyu.vasárnap annyira ráérnél h megnézzük a kipufft?meg a 8as gyertyát?viszek fordszámmérőt h be tudjuk lőni.