Hát az enyém 4.5-5 körül eszik , és húzom a fülét!Nem gyilkolom ,de kimotorozom amit lehet.Mindenből kilehet hozni a maximumot anélkül ,hogy gyilkolnád.
Sziasztok!
Eladóvá vált szeretett RS 50-esem!Ez egy 2002-es 6. havi moci amibe 22000km-t tettem(nem visszapörgetett!). már 5. éve vagyok a szerető gazdája és ez idő alatt csak a legjobbat adtam neki mindenből(Castrol R2 és matabond a tankba)! A motor Magyarországon vásárolt, törésmentes! Új Continental ContiTwist sport gumikkal!Erősített cross lánccal! Felnicsík, Harri' s tankpad, kormány markolat, carbon mintázatú kormányvégsúly és színre fújt hátsó sárvédő javítja az amúgy is kiváló külsőt!
Ha megtetszett érdeklődj bátran telefonon:+36 30/3680411
vagy e-mailen a daniracing@freemail.hu címen
Képeket még szívesen küldök e-mailbe
Nem azt mondom, hogy nem mehet 120-at! Hanem azt, hogy 8nál nem fog úgy eltépni, mint rövid áttétellel... De ez meg tény. A babettás story na azzz, az itt az igazi vita tárgya!
Hát az is ok, hogy 130at mész a gépeddel, de számolnom kell azzal a ténnyel, hogy a súlyom gyarapodik, testépítés "átka".
aztat ma én is csináltam.nem akartam bentragadni a dugóba .te figyu.vasárnap annyira ráérnél h megnézzük a kipufft?meg a 8as gyertyát?viszek fordszámmérőt h be tudjuk lőni.
De lehet akor a másik nem bene de tom h van vmi /gixer/ a neve mellet
Hehe...
Eladóvá vált szeretett RS 50-esem!Ez egy 2002-es 6. havi moci amibe 22000km-t tettem(nem visszapörgetett!). már 5. éve vagyok a szerető gazdája és ez idő alatt csak a legjobbat adtam neki mindenből(Castrol R2 és matabond a tankba)! A motor Magyarországon vásárolt, törésmentes! Új Continental ContiTwist sport gumikkal!Erősített cross lánccal! Felnicsík, Harri' s tankpad, kormány markolat, carbon mintázatú kormányvégsúly és színre fújt hátsó sárvédő javítja az amúgy is kiváló külsőt!
Ha megtetszett érdeklődj bátran telefonon:+36 30/3680411
vagy e-mailen a daniracing@freemail.hu címen
Képeket még szívesen küldök e-mailbe
RS-el meg kb 6ezer km után
Hát az is ok, hogy 130at mész a gépeddel, de számolnom kell azzal a ténnyel, hogy a súlyom gyarapodik, testépítés "átka".