Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg egy képet rakhatnál fel a gyertyáról elemzésre.

Tuji
Előfordulhat hogy túl sürü a keveréked és beköpi a gyertyát,vagy tele van a kipud,és nem tud lélegezni a motor,vagy a benzin túl sok...
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni.
A következő a gondom:
A motorom egy pöcre indul szinte,de néhány naponta gondol egyet és az istenért sem akar indulni,aztán kiveszem a gyertyát és megtakarítom,utána újra egy pöcc az egész.Próbáltam másik gyertyával is de ugyanaz a helyzet.Lehetséges hogy nem éppen belevaló gyertya van benne?Vagy más lehet a gond?Köszi előre is!
valaki árulja el nekem hogy hogyan karburáljam be a motort. raktam bele új membránlapokat és most teljesen meghalt kevés benzint kap. merre tekerjem a levegő csavart hogy jólegyen? kevesebb levegőt adjak?
nekem jó.hááát.az a helyzet h már elígérkeztem asszonyhoz.de kerülőúton mehetünk a műanyagoshoz.ha meglátod a mocit beszarsz .akkor meló után átugorjak?
Hali!

Valaki tanácsokat hogy milyen olajat vegyek a benyához kinek miről van jó tapasztalata.Help!
No srác ma pihis vagyok ugyhogy délután eltudlak vinni a müanyagoshoz.Gondolom mocizásrol szósem lehet?
Nemtudom miért nem hiszed el,hogy RSDanee 120-at ment a géppel.Én 168cm és 65 kg. vagyok és 130 a vége a gépnek szélterelő plexi nélkül.Persze kell neki út 110töl mire eléri ,de azt tartja még szélben is a fogak 13-47.Mongyuk a mociba meg a dobomba most nemenjünk bele.Ez nem vetíttés nemszokásom.
Majd msnen leírom... xD Csak tod eladás előtt ilyenekt nem szeretek kiírosgatni... :D:D Vagyis majd csak augusztusba lesz eladó. :)
hány km van benne?
Mondom... Meg a tűgörgőt is kicserélem mert az már ciripel benne. És azért gondoltam h kicserélem a dugót is.
Nincs akkora szerencséd.:D Am csak kiakarom cserélni.
megragadtál?:DDD
Vki nem tudja a 2008as RS dugójának a méreteit? szélesség magasság + ilyenek.
csá
Nnna, jó éjt skacok! Holnap kelhetek korán... Vizsgaidőszak...
Ja végül kiárultam a kocsit és visszahoztam nyolc kilót...de a munkám benne maradt....A biztosító 70-ezret fizetett mondván öreg a kocsi és ennyi az eurotax ára
Végülis ez is egy út. Dee baaaz, belerohan 80al... ááááh...
Na ezért építgetek motorokat....
Nem sok kellett hozzá hogy letépjem a fejét
Leírom mit tudott:0-100 5,2...239LE padon mérve.csövezve,ültetve állítható Gewinde,Full recaro belső shmidt revó felnik,205/45 14 es gumik....135Db es zene...három évig építettem és a parkolóban rohant bele a barom 80-al
Aztán jött egy kocsog taxis és lenullázta Ez volt az utolsó kocsi amit átépítettem...
mindnekinek mondom. de azér tökre jó érzés amikor odaversz mindenkinek persze azér bizonyos kereteken bellül