Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni.
A következő a gondom:
A motorom egy pöcre indul szinte,de néhány naponta gondol egyet és az istenért sem akar indulni,aztán kiveszem a gyertyát és megtakarítom,utána újra egy pöcc az egész.Próbáltam másik gyertyával is de ugyanaz a helyzet.Lehetséges hogy nem éppen belevaló gyertya van benne?Vagy más lehet a gond?Köszi előre is!
valaki árulja el nekem hogy hogyan karburáljam be a motort. raktam bele új membránlapokat és most teljesen meghalt kevés benzint kap. merre tekerjem a levegő csavart hogy jólegyen? kevesebb levegőt adjak?
nekem jó.hááát.az a helyzet h már elígérkeztem asszonyhoz.de kerülőúton mehetünk a műanyagoshoz.ha meglátod a mocit beszarsz .akkor meló után átugorjak?
Nemtudom miért nem hiszed el,hogy RSDanee 120-at ment a géppel.Én 168cm és 65 kg. vagyok és 130 a vége a gépnek szélterelő plexi nélkül.Persze kell neki út 110töl mire eléri ,de azt tartja még szélben is a fogak 13-47.Mongyuk a mociba meg a dobomba most nemenjünk bele.Ez nem vetíttés nemszokásom.
Ja végül kiárultam a kocsit és visszahoztam nyolc kilót...de a munkám benne maradt....A biztosító 70-ezret fizetett mondván öreg a kocsi és ennyi az eurotax ára
Leírom mit tudott:0-100 5,2...239LE padon mérve.csövezve,ültetve állítható Gewinde,Full recaro belső shmidt revó felnik,205/45 14 es gumik....135Db es zene...három évig építettem és a parkolóban rohant bele a barom 80-al
Tuji