Szal nálad is holnap lesz Pascal világnapja (nagy rajtad a nyomás xD). Irodalom TZ, Fizika TZ, angol doga. Szerdán Töri TZ meg Társismeret TZ amire nekünk kell az anyagot gyűjteni fincsííí és még sok-sok finom nyalánkság az elkövetkező 2-3 hétben.
azért remélem nem kertészetbe fogok megöregedni......
am nekem annyi nyűgöm van a kóterrel hogy talán nem is hiányozna de azért csak jobb oda járni mint melózni ...
elég nekem amit itthon is lenyomok suli után azis felér 1 jó kis délutáni műszakkal
öcsém te akkor még nem voltál dolgozni .majd megtudod milyen leterhelve lenni.amikor 8kor elmész dolgozni 4kor meg hazaesel (és ez irodai munkára vonatkozik) vendéglátásban elmész 10re dolgozni jobb esetben 6ra rosszabb esetben éjfélre otthon vagy.szóval ennyit a túlzott leterhelésről. ha tehetném újra végigjárnám az érettségis évemet meg a 2év technikumot.nincs is annál jobb.egész nap ültem és nem csináltam semmit.
jó neked
jövőre nekem sem lessz de lesz helyette makro és mikroökönómia ... vagy mi
nekem sincs semmi bajom ezzel az egésszel
csak valahogy a kémia meg az irodalom tanárt nagyon kifogtam...
nah de ez már off
Nincs bajom a gimivel szeretem én is csak ugye tanulós a dolog :) És azt így 3 hétre az évvége előtt és pár nap múlva "új" moccal nehéz lesz, és akkor edzeni se voltam meg semmi ! Egyszó mint száz a diákság le van terhelve TÚLZOTTAN !
am nekem annyi nyűgöm van a kóterrel hogy talán nem is hiányozna de azért csak jobb oda járni mint melózni ...
elég nekem amit itthon is lenyomok suli után azis felér 1 jó kis délutáni műszakkal
Mert lenne hozzád 1-2 kérdésem matricázással kapcsolatban!
Elöre is köszi!
Én 2. nyarat húzom virágkertészetbe Rs 125ért.....nos lájt meló csak az a + 70 °
jövőre nekem sem lessz de lesz helyette makro és mikroökönómia ... vagy mi
nekem sincs semmi bajom ezzel az egésszel
csak valahogy a kémia meg az irodalom tanárt nagyon kifogtam...
nah de ez már off
ne problémázzunk ezen
esetleg ha velem van külön bajod akkor azt is leírhatod
kitiltanak az rs 50 fórumból