képzeljétek el srávok tegnap nálunk ilyen nagy "motoros" (robogós) találkozó volt a haverok szervezték. Gyorsulási verseny meg minden :) még Győrből és Egerszegről is hoztak robogót utánfutóval . De azér hálisten nemcsak egyedül voltam motoros mito evo és rs 125 társaságával. Mind2ő rendszám nélkül. Képzelhetitek hogy mien menekülés volt a részükről amikor megjöttek e rend őrei
hello gedeon.az a helyzet h most értem haza melóból és terveim szerint fél 1ig alszok uh délután nyomulok a mociér.viszont váltóolajam nincs de akk lehet beugrok tescoba v valahova ahol talán van.na jó éjszakát
ebben is fér el aproság, csak másképp.
leveszed azt az ülést amin te ülsz(az kulcsos ugye), mögötte van egy kis kivehető müanyagdarab ha azt kiveszed megnyílik a tér az ülés alá, elsősegélydoboz szerszámok beleférnek de én pulovert is bele szoktam gyürni nagynehezen
Havernak is Rs-e van de neki még az a tipus ami egylengős hátul....asszem az a 2000er előtti! Neki a sluszkulcsal lehet levenni és ott elfér neki egy kis apróság! Ennek már nemlehet így? Én erre gondoltam
Üdv mindenkinek! Ha minden jól megy akkor már a jövőhéten én is egy Rs el fogom koptatni az utakat! Ma voltunk is megnézni tök jó happy minden de egy kérdésem lenne! A hátsó ülést egyáltalán nem lehet felnyitni vagy levenni? Ha igen akkor hogyan? Mert valahogy vagy elkerülte a figyelmemet vagy nemtudom de ezek szerint benézhettem mert nemtaláltam meg a módját pedig "ismerem" a tipust :) Ebben kérnék némi segítséget! Régóta követem olvasom a fúrumot remélem ezek után aktív tagja lehetek! A motorm am 2003 as 8400 km errel és tényleg szép állapotú megkímélt jó kis vas ( kopp kopp ) Köszi a segítséget előre is bocs ha hosszú voltam!
Keresek, Aprilia AF-1 (50) et / rs (50) et. Legyen a motorikusan jó állapotú, de a külseje se legyen elhanyagolva. Cserélném GAMER PC-re kompletten(monitor, hangfalak(samsung hifi:D) egér , bill) + még rá is fizetnék !
Ha érdekel e-mailban mindent leírok részletesen!
e-mail: kisoliver@gmail.com
msn: kissoliver@msn.com
komplett matrica szetett tudsz hozzá szerezni?
amit utolso komentedben felraktál képet azon a 2. rs aminek az a matricizásáa mint az enyémnek, az milyen árban lenne?
leveszed azt az ülést amin te ülsz(az kulcsos ugye), mögötte van egy kis kivehető müanyagdarab ha azt kiveszed megnyílik a tér az ülés alá, elsősegélydoboz szerszámok beleférnek de én pulovert is bele szoktam gyürni nagynehezen
mert kellene.
Ha érdekel e-mailban mindent leírok részletesen!
e-mail: kisoliver@gmail.com
msn: kissoliver@msn.com
Előre is köszönöm!
Ezek a mocik eladók? Milyen árba vannak, lehet érdekelne valamelyik! Melyiket ajánlod?Milyenek motorikusan?
Előre is kössz!
Nem Szombathelyről vettem
Nincs véletlenül eladó tanksapkád?
amit utolso komentedben felraktál képet azon a 2. rs aminek az a matricizásáa mint az enyémnek, az milyen árban lenne?