Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szeva!
nekem most megy 100at akk kb 110-115körül menne (habár amikor megvettem még 107et ment kb nemtom mi lőtte azota)
váltás nemgond 8 alatt nemszoktam váltani
szép jó reggelt.mehetunk de akkor ki kell találnom h mit mondok az asszonynak .na majd elintézem.egy délutáni gurulás belefér.gondolom kitaláltad h ő volt a barátnőm.neki lesz 125-ös eddig úgy néz ki CBR.
Ja a 6.ban a gyorsulást azt rólad koppintottam mert te mondtad! A sebbeség az általában + 1 fog az 10-15km/h.A gyengüléssel fogalmam sincs mert nekem 80-asom van és majd kicsi is a 13-as.Ma is mehetnénk egyet
te gedeon.komolyan mondom a mai napnak volt egy olyan pillanata amikor hiányoztál.de nem ám rosszra gondolni .inkább motoroztam volna veled mint h ott basszam a rezet.nagyon fasza koncert volt kb 15en voltak a zenekarral együtt.
van egy ilyen bigyó (most nemtom a szaknevét) azt kell széthúzni és akkor lejön utána le tudod szedni a lánckereket.a képen látod mit kell széthúzni.van spec szerszám is hozzá de igazából akármivel széthúzhatod csak vigyázz el ne törd..föl az új.és utána be kell állítani a feszességet.ha új láncot is veszel akkor azzal elszenvedsz majd egy darabig.néha nyúlik néha feszül és nem tudod h mikor melyiket
nekem eddig ha jól emléxem 90-95 volt a vége.13-assal 115 körül mértük.de majd meg kell néznem a km órámmal is mert akkor lesz tuti h mennyit változott.elbírja főleg ha pörgeted 8-9-10 körül váltod el akkor nem vészes a gyorsulás.de ha 7től akarsz kövérgázon akkor azt már nem bírja
halllóóóó.ezt én mondtam neked .mivel nekem van 50esen 13as kerék
mégvmi. első lánckereket hogy lehet levenni? nemláttam semmi csavarni valot csak hogy rajt van valahogy egy tengelyen
viszont. és köszi a segítséget
Ja az mindegy milyent használsz csak láncspray legyen.Most elköszönök joccakát és széles utat!
aham castrol valami a neve. de asszem most egy új láncszetet kéne inkább vennem
Persze ha faszig feszes elöbb kapja a terhelést úgyérzed jobban megy (nincs késedelem).De igy folyamatossan feszül a láncod és nyúlik -nyúlik és elöbb utóbb megagya magát!Ha ideális feszességre állittod akkor is lazul egy időután de nem ilyen ütemben!A lánc olyan mint a gumi időszakos és csere alkatrész!Használsz láncsprét?
inkább hallgatok rád mert mostmár tudom h miértis ment szét a kerékcsapágyam
ideálisnál lehet ugyvan edigcsak meghuztam jo erősre aztánugyis kilazult 1-2 hét után
de 2hét után amikor már volt szép nagy kilengése akor érezhetően nemigen akarta ugy emelni az elejét mint amikor szorosabb volt a lánc
Ha enyire állítod a feszességet amit leírtam akkor nem csattoghat a láncod ez a minimum kötelező feszesség az baromság hogy nemagyale attolmég az áttétel ugyan az meg a kihalytási erőis esetleg lámpánál induláskor lehet pár SZÁZAD másodperc késedelem laza láncnál!mondom laza láncnál nem optimális láncnál ,de úgyállittod ahogy akarod!
kerékcsapágyat - bal oldalit 2 hete kellet cserélni
viszont ha laza a lánc akor meg csunyán csattog meg kevésbé adja le az erejét
htnemtom 21000km van benn 14000 ota van nálam de amikor megvettem sokalta jobb álapotban volt(motorgyilkos vagoyk:S)
70enes utazon hajtom most inenn elérni a 100at se tul gyors hthamég lassablenne...sztem marad a 12es
Ha jó állapotban van a mocid akkor az 1-2-3-dik sebességig anyira nemészlelhető a gyengülés de 5-6 ban már nemnagyon húz.Ezalatt azt értem ,hogy mész kb 70-el 6.ban és odahúzolneki akkor lassabban gyórsul!
Ja a feszes lánc nemjó a fogaskereket is kinyirja a láncot is és ami a legdrágább a kerékcsapágyat és a csapágy házat pláne ami a legkellemetlenebb a senkiföldjén szakadel a láncod és tolhatod kilómétereket.Akkor jó a feszesség ha ülsz a motoron rugózol és az ujjaddal könyentudod a láncot fel-le mozgatni 1-1 cm vagyis a max kilengése összesen 2cm (felfele 1cm és lefele is 1cm max 1.5cm)
13as lánckerék már 10km/h-t jelentene?
végsebsségre is szeretek menni de azért nem fél ora alt szeretnék 110en lenni
sokat vesztene a gyorsulásán? (másodpercre vagy vmi )
Ez attol függ ,hogy gyorsulni akarsz vagy azt szeretnéd ,hogy végre többet menyen kb (10-15km/h)-val.
lengése ha erővel lengetem vagy magátol? (magátol kb semennyi, de viszont igy joban harap...de emiatt törte el a fogakat valoszinüleg)
de ha saját erőmböl basztatom mozog 1-2 centit azért

Gedeon te lánckerékből milyet ajánlanál? marad gyári 12es v 13assal lenne értelme kezdeni?
A láncodat menyire húztad meg van kb 1 , 1.5cm lengése (játéka)?
1500az új:D
'08 as rs emről odaadom egy ezresért aaz első JT 13ast 500km van benne mivel 70es hengerhez vettem de kevés volt. kérdezz meg valakit hogy jo e rá aztán ha jo postázom