jó rendben érdekelne a dolog adom a régi felnimet és akor a plexi is kellene ahogy a múltkor emailban irtad az új utángyártott és akkor ha az enyémet 5be számolod?tudnál ide képet felteni a felniről és a tartályról?
a felniben nincs e 8as padkázva nem volt és ami az enyémben rossz a csapágyfészek hibátlan?
várom a képet
aksin vannak csak vigyázni kell mert ha sokat szirénázok és lassan megyek akk ugy letolja az aksit h önidntito már nemis megy
30centi azmég elmegy..nekem 50 centis volt, aztán ugy tudtuk csak felrakni h rezo közelében volt azmeg szépen kettéolvasztotta-.-
én azon gondolkodtam h a dudát átkalibrálni vagy helyette betenni ami mondjuk olyan mint itt az egyik vidiben h vonatkürt.én mondjuk kamionét tenném be
hát alakulgat az enyém is.a franc se tudja mikor lesz kész.el kéne szaladnom 1 számtech boltba aztán venni.volt nekem csak szétment az elektronika része.talán 1 kondi szállhatott el meg az 30 cm és kicsit nagy.te mindent rákötöttél az aksira?
link 1
link 2
link 3
link 4
a felniben nincs e 8as padkázva nem volt és ami az enyémben rossz a csapágyfészek hibátlan?
várom a képet
30centi azmég elmegy..nekem 50 centis volt, aztán ugy tudtuk csak felrakni h rezo közelében volt azmeg szépen kettéolvasztotta-.-
engem egy hátsó feni és egy olajtartály érdekelne egy körülbelül árat tudnál mondani?