Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 3nál én is arra gondoltam.a 2 az mér kuka?
Az 1 az oksa a 2 kuka a 3 talán a tomos,4 nemrossz de messzevan!
találtam 1-2 említésre méltó linket.de előtte csekkold a mail-jeidet mert nem fogod érteni.hol lesz?én is akarok
link 1
link 2
link 3
link 4
Ja motoros transzfesztita bál lessz és oda kell műcicinek!
neked ott is mellszőröd van ?vagy műcsöcsöket akarsz?
Na az 5000-es már jobban hangzik.Köszi!
Hát igen enyiért én is tudok de 1 szezonra kicsit sok!
Hogy feltugyam tapasztani a mellszörzetemre!
oszt minek neked tépőzáras?
Nemtud valaki térdkoptatot tépőzárassat.
jó rendben érdekelne a dolog adom a régi felnimet és akor a plexi is kellene ahogy a múltkor emailban irtad az új utángyártott és akkor ha az enyémet 5be számolod?tudnál ide képet felteni a felniről és a tartályról?
a felniben nincs e 8as padkázva nem volt és ami az enyémben rossz a csapágyfészek hibátlan?
várom a képet
Van hozzá olajtartályom 4000ft a felni ha adod a régit akkor 10000ft.
aksin vannak csak vigyázni kell mert ha sokat szirénázok és lassan megyek akk ugy letolja az aksit h önidntito már nemis megy
30centi azmég elmegy..nekem 50 centis volt, aztán ugy tudtuk csak felrakni h rezo közelében volt azmeg szépen kettéolvasztotta-.-
Mi az a jóhír?Kíváncsivá tettél!
épp akartam én is mondani neked h sztem a pálya miatt keskenyebb a tiéd.van 1 jó hírem
én azon gondolkodtam h a dudát átkalibrálni vagy helyette betenni ami mondjuk olyan mint itt az egyik vidiben h vonatkürt.én mondjuk kamionét tenném be
hát alakulgat az enyém is.a franc se tudja mikor lesz kész.el kéne szaladnom 1 számtech boltba aztán venni.volt nekem csak szétment az elektronika része.talán 1 kondi szállhatott el meg az 30 cm és kicsit nagy.te mindent rákötöttél az aksira?
Sly 2002es rshez van bontott alkatrészed?
engem egy hátsó feni és egy olajtartály érdekelne egy körülbelül árat tudnál mondani?
bent van az alap duda is sziréna azcsak kiegészítés
Csak gyári rendszerem van de az sem eladó.
ok köszi van még egy hónapom rendberakni mert a lányomnak vettem 8.ballagásra és szeretném ha tiptop renbe lenne.