Ó jut eszembe Május 8-9-10 VII.Nemzetközi Motorostali Győrújbarát ifjusági tábor!Ez Győrtöl kb. 13 km.Felvonulás május 9 14:00 indul az útvonal győrbe vezet.A részletek a www.gyorimotorosok.hu -n.Mi győri apriliások szeretettel várunk mindenkit és szeretnénk ha minél többen lenénk.aki jelentkezik az írjon nekem e-mailt és megbeszélünk egy közös találkozási pontot.e-mail gedeon82@freemail.hu Széles utat
Ott is volt valami összeröffenés?
Tegnap én szoboszlón végig szinte olyan motort kerestem mint az enyém azthittem h. nem lesz 1 darab sem de láttam 3at is
A léptető tengelyre nemmegy hézegoló (az a vastag hernyós tengely!)Hézagoló a kihajtási tengely kuplungfelöli részére megy.Ha ősszevan rakva akkor a kihajtási tengelyt tudod halytani?Kézel ne próbáld mert nemhajtod el lehet még kombi fogóval sem csak vizpumpa fogóval.Ha összevan huzatva a blokk és ha felteszed a váltókart akkor kézzel nemtudod sebességbe rakni?Mert ha ez igyvan akkor a léptető villáknak a csuszkatengelye nemjó vagy nemjó sorrendben vannak vagy a váltó tengelyen nemjó hejre raktad.Most így látatlanba enyit tudok segitteni ,de ha nemvagy messze és idehozod 1 óra alatt összedobom cigi és kávészünettel én győri vagyok.
Azért mert fordulaton nagyobb a vákum a karbiba és hiába emelte a benzin a tűszelepet nemtudott rendessen beékelődni a hejére (ezekszerint a repedés miatt) és emiatt nemzárt el.Előfordul az ilyen ha fujja az ember akkorjó müködés közben pedig nem.Ritka ,de előfordul.
örülj neki.én meg sem tudnám fogni és még a lábtartómat se tudom karcoltatni mert egy pár számmal nagyobb az első gumim mint kéne.olyan pereme van mint ide nagykáta.
amúgy nem lenne kedved eljönni egyszer motorozni v RS találkozó v valami?
gyerekek ez a mainap... este haverokkal döntögettünk a kedvenc parkolónkban aztán a motorom gumijai... kanyar közepén elsőgumi megcsúszik, lábtartóm leér... épphogy megtudtam fogni hamarosan végre meglesz a pénz az új gumikra, zeek meg mennek a francba.
na a mai termés:1 új barát,1 jól beállított karbi,13as lánckerék.asszem ennyi elég is lesz mára.még kajcsizok meg fürcsizek aztán csicsika
a k*rva anyját a fasz*opóknak.a picsáér kellett elmenni a pályáról.még döntögettem volna picit.na maj legközelebb
most már tudom mér szeretik annyian a kanyarvadászást
szia!
Melyik oldalonn kell lennie a hézagolónak?Alul a golyó+ a rugó bent van tökéletesen reteszel!Viszont összerakva még vizpumpafogóval is nehezen tudom sebességbe rakni! !Sik ideg vagyok a lányom meg menne motorostalálkozóra a haverjaival holnap megint szétszedem.
Már meg van a gond elvileg. Tűszelep vége be van repedve. Égyébként érdekes az h fújtam ahogy mondtad és akkor nem tudtam átfúlyni szóval lezárt és alapjáraton se kezdett folyni csak mikor mentem vele és kihúzattam azután lett szar :S
Hát ha néha túlfolyik néha nem az nemjó! annak soha nemszabad túl folyni.Javaslom szedd le a karbit pucold ki rendessen mosd átt jól benzinnel és a tűszelepet is ezután ragd visza az úszóval együtt malyd fordizsd fejtetőre a karbit (felül legyen az úszó) és fujál majd szívjál óvatossan abba csőbe ahol a benzin bemegy a karbiba ha nemmegy a levegő semelyik irányba akkor elzár a tűszelep.Akkor az úszó szintel van a baj.Azt úgytudod ellenőrizni ,hogy a kezeddel ráfogod a karbira az úszóházat rárakod a benzincsövet és megnyitod a csapot ugytartod a karbit ahogy a mocin van enyhén előre döntve.Majd vársz pár másodpercmulva elzárod a csapot és leveszed az úszóházat jó 3/4 kell lenie benzinnel több nem.Ha túlsokvan benne akkor csőrösfogóval óvattossan hajlits az úszó szárán lefele de csak miliket maj próbáld újra szintet.Ezt addig amig 3/4 nemlessz a szint.
A léptető tengelyhez megvan a golyó és a rugó?A hézagoló alátétnek semmi köze a sebesség vételhez.Ha rosszhelyen van a hézagoló attol még veszi a sebbességet csak nehezen forog a tengely!Ha viszont a golyó és a kis nyomórugó nincs meg akkor hilyába mozgatod a váltókart ha visszaengeded akkor vissza is ugrik üresbe!
VAn a váltóhenger/kukactengely en egy hézagoló(ha am6 os blokk) ha rossz oldalra teszed, nem lehet váltani, mert öszerakás után szorul a dob.
Ettől még a kar mozog(ameddig tud)
hello.ha leveszed a tankot akkor a csapot hajtsd ki belőle fejből nem tudom h hányas kulcs 19 lehet de nem tudom. aztán húzd ki belőle,van rajta 2 szűrő egy a tetején és egy az alján a tartaléknak.lehet h azok koszosodtak el szerintem levegővel ki lehet fujatni kis benzinbe beáztat azt jó is:D
Tegnap én szoboszlón végig szinte olyan motort kerestem mint az enyém azthittem h. nem lesz 1 darab sem de láttam 3at is
Valaki volt szoboszlón a motoros talin?
amúgy nem lenne kedved eljönni egyszer motorozni v RS találkozó v valami?
a k*rva anyját a fasz*opóknak.a picsáér kellett elmenni a pályáról.még döntögettem volna picit.na maj legközelebb
most már tudom mér szeretik annyian a kanyarvadászást
Melyik oldalonn kell lennie a hézagolónak?Alul a golyó+ a rugó bent van tökéletesen reteszel!Viszont összerakva még vizpumpafogóval is nehezen tudom sebességbe rakni! !Sik ideg vagyok a lányom meg menne motorostalálkozóra a haverjaival holnap megint szétszedem.
Ettől még a kar mozog(ameddig tud)