Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fentvagy már nekem régebbről. most fentvagy? mer nálam nem elérhetőt ír ki
jajam. te figy van msn-ed? mert akk evgyél fel azt ott megbeszéljük rendesen. forever374178@freemail.hu
anyit szerintem nekem is megérne küldtél róla képeket egész jó állapotban volt. csak anyi hogy ösze kéne szednem még 5000et akkor. +a posta
érdeklődő .MEnnyit gondolsz rá?
ja mer már lenne rá vevő?
15re tartom.
igen igen azaz. és menyi lenne az ára?
aham. egy 47-mm-es perselyes.
hali régen beszéltünk és mondtad hogy van egy polini hengered. legalábbis volt. megvan még?
képet most csak ezt találta,. van a baloldalhoz a képen látható konzol.ára:5ezer ft. Postai utánvétel.
kép, ár, szállítási lehetőség
Hello. Középső nincs,de hátsó az van. fekete gumírozott aprilia.
azt énis ajánlom amiota lecseréltem nemkell betologatni meg alapjárat is normálisabb. énmegmár dugogyürüt akartam cserélni mert páran modnogatták h biztos nicns kompreszioja
nekem hátso
Hello

Most vettem egy 97Es évjáratú RS50est Ausztriából papirokkal.
Aztakarom kérdezni hogy mit kell elintéznem hogy legálisan mehessek vele?elég ha bemegyek egy biztosítóba és bebiztosítom?
középső
csáó. hátsó lábtartó vagy első kéne?
Akkor az jó.
ugyanaz mint a gyári
nekem is ngk
Akkor kérdezd meg tőle és ha nem legalább BR9ES akkor ezt vegyél én tudom ajánlani az NGK márkát az én mocim nagyon kamálja.Hidd el sikat számitt a gyertya.
paff...jo. haverszervizes ő adta
A 7 az szerintm sok az enyém 130-at kiviszi persze ehez távolság is kell és 5,5 l/100km ha gyilkolom akkor 6.Szerintem kicsit sokat kap a tied hajtsd meg és nézd meg a gyertyát menyire taknyos ha nem sötétbarna akkor sok benzintkap ha negyon világosbarna aakormeg marhagyorsan agyálneki egykis benzint mert szegény a keveréked és hosszú távon kilyukadhat a dugód.Hányas a gyertyád?
tuti nem.. 7et eszik.
Giannelli alu sport és gyári rezó herélve