hali valaki szedtemár szét az rs-en a bezinszűrőt? nekem full lassan folyik a benyó és több mint valószínű hogy ott a bibi. álittólag valahol a benzincsap környékén kell keresnem. valaki tud erről valamit?
Sziasztok!
Kellene egy kis helpike! Sikeresen összeraktam a lányom motorját,de a sebességet nemakarja szedni RS 50 esről van szó,hatsebességes A 006 os blokk.Már háromszor huztam szét a blokkot ,a léptetők a helyén vannak a kapcsolóhenger is ,szétszedett állapotban tudom kapcsolni ha összerakom akkor nemkapcsol ,pedig könnyen mozog a váltókar nemszorul semmi!
Ha tud valaki szóljon,hogy mit nézzek még meg rajta....Köszi!
Igy már jobb bár nálunk az egyik legdrágább és nagyon j 6700ft a pollini.Ez profi verseny szűrő és pályákon is használják egybként 3500 már kapható nagyon jó mosható szűrő.
Olajcsere a blokkban ,fékolajcsere biztos ami biztos vedd le a fék munkahengereket és nézd meg a freodol vastagságot.Ha a telók nem taknyossak és nemcsöpög sehol az olaj akkor mást nem.Já a fa..t nem láncfeszessék és vegyél láncsprét!
Üdv srácok! Most vettem az rs50-et azt mondta a tulaj , hogy megvan piszkálva 70 henger meg sport légszűrő meg mit tudom én. A vége 120 Két személlyel 112 és azt sem lehet észrevenni , hogy ketten ülünk rajta. Ja azt szeretném kérdezni milyen karbantartásokat kell rajta végeznem. Állítólag tavaly volt felújítva.
igen de ez nem okos játék ilyen kis cc nél mert szétszabja a blokkot. enyém is kerékre áll de mondom anélkül h áttétet nem változtatsz anélkül baszhatod mivel csak erősödik a motor nem pedig többet megy. szal elől 15 hátul 48-50. kuplung lamella csere benzin lamella csere. gumi! meg lehet ilyet h poliroztatod a felömlőt.
Nah bocs szal én mikor összeraktuk rendesen 112 volt a vége azóta nem nézegettem haverom 108at ment vele de énsi ha mek vele 108at simán kilehet hozni belőle :D am hallottam iylet h 80assal gázra kerék ez igaz?
ilyet ne mondj h most 112 mert nekem nem annyi 70es sport giannelli futt bika áttét. szal maradjunk hmegymax 95öt egyenesen szélcsendben. ugyanennyit menne a tuninggal..... áttétet mindenképpkell cserélni mert anélkül semmi értelne. jobban harap de vége ugyanannyi. én azt javaslom h elől 15 hátul 48-50 és ugy mennifog 120-125 környékét kényelmesen
Császtok szeretném megkérdezni először belagergo-t h neki mennyit megy az rs és azt h az enyim mennyit menne malossi mhr 80aradnáncc hengerrel főtengellyel membránnal meg dellorto21mmes karburátorral ha a mostani cuccok is maradnának.Ami msot van rajta 14-52es áttétel malossi e5 sportlégszűrő gianelli karbondobos komplett kipufogó rendszer Yg 112km/h a vége és 80ason mennyit menne?
Kellene egy kis helpike! Sikeresen összeraktam a lányom motorját,de a sebességet nemakarja szedni RS 50 esről van szó,hatsebességes A 006 os blokk.Már háromszor huztam szét a blokkot ,a léptetők a helyén vannak a kapcsolóhenger is ,szétszedett állapotban tudom kapcsolni ha összerakom akkor nemkapcsol ,pedig könnyen mozog a váltókar nemszorul semmi!
Ha tud valaki szóljon,hogy mit nézzek még meg rajta....Köszi!
de akor marad az apriliabolt:S:D