és még valaki abba segítene nekem hogy az rs-emet most rakjuk ösze de nemtudjuk hogy kb mekkora fúvóka kellene bele. 80as henger-19es karbi és sportlégszűrő.
egyik motorra se raknak gyárilag O gyűrűs láncot. azt inkább túramotorosok szokták venni, mivel tartósabb, de nagyobb az ellenállása, szal nehezebben forog a kerék. nekem X gyűrűs van a 125ön de már bánom hogy megvettem, mondjuk egy 10essel olcsóbb volt mint boltba.
császtok 2008as rs-re kellene nekem az a felfogatógyűrű az első lánckerékhez láttam már itt kéept oylan kerék kell az enyémre is cska a gyári gyűrű kicsi a gyári 11es és nem megy rá a msotani segítsetek már
Az hogy sok vagy sem, beállításfüggő.
Ha lecseréled a kipuffot, összes fojtást kiszeded, JÓL be is karburálod, akkor a 14-es lkerék is jó lehet főleg ha nem az számit, hogy hogyan gyorsul...én is 14est használok és igy is elég jól gyorsul a 90kgom alatt...
a blokkod se ugyanaz mint az övé, henger se, kipuff se, szóval ha csendben maradnál bölcsebb lennél.
msn:alika120@hotmail.com
Ha lecseréled a kipuffot, összes fojtást kiszeded, JÓL be is karburálod, akkor a 14-es lkerék is jó lehet főleg ha nem az számit, hogy hogyan gyorsul...én is 14est használok és igy is elég jól gyorsul a 90kgom alatt...