Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt kire értetted?
fasz vagy
Na tessék...
töki nehuzd fel magad, bocs. nincs jo napom, és valóban nem csináltam sokat.öszvisz2-t.
de gondolom a nagy tapasztalat beszél belőled, mert annyi motort karburáltál már be. idióta
gyökér az anyád te seggfej. arról nem tehetek hogy fasz vagy az egész témához, süketelsz itt.

a blokkod se ugyanaz mint az övé, henger se, kipuff se, szóval ha csendben maradnál bölcsebb lennél.
mit okoskodsz Atta? most mondom gyökérkém hogy 110 nagyon nagy a picsádbarátocskám
kb 85-90 lesz az ideális, de ezt így nem lehet megmondani, minden motornak más az igénye.
110es. nekem akkora
és még valaki abba segítene nekem hogy az rs-emet most rakjuk ösze de nemtudjuk hogy kb mekkora fúvóka kellene bele. 80as henger-19es karbi és sportlégszűrő.
egyik motorra se raknak gyárilag O gyűrűs láncot. azt inkább túramotorosok szokták venni, mivel tartósabb, de nagyobb az ellenállása, szal nehezebben forog a kerék. nekem X gyűrűs van a 125ön de már bánom hogy megvettem, mondjuk egy 10essel olcsóbb volt mint boltba.
nem akarom rontani az üzleted, de nagyvason az új 1700 ft...
valaki nemtudná nekem megmondani hogy a 2002-es rs 50en O gyűrűs lánc van?
300km es13 as '08as rs re való JT első fogaskerék eladó ár:2000ft
császtok 2008as rs-re kellene nekem az a felfogatógyűrű az első lánckerékhez láttam már itt kéept oylan kerék kell az enyémre is cska a gyári gyűrű kicsi a gyári 11es és nem megy rá a msotani segítsetek már

msn:alika120@hotmail.com
Az hogy sok vagy sem, beállításfüggő.
Ha lecseréled a kipuffot, összes fojtást kiszeded, JÓL be is karburálod, akkor a 14-es lkerék is jó lehet főleg ha nem az számit, hogy hogyan gyorsul...én is 14est használok és igy is elég jól gyorsul a 90kgom alatt...
Jó nekem tök 8. :D
majd leviszem már, mostanába úgyis autóval csapatok:D
most nemértem kisbarátom. mivan ezzel az első lánckerékkel? most eladó vagy nem?
Engem érdekelne a zsír új 14es és 51es lánckerék...xD Jó lenne már lemennem érte am... :D
de nem kaptam linket csak képet bence
mármint amiket én írtam 2 perce az ment neked
Atta.-nak irtam
ezt a 2 üzenet neked
2008asra való 14ees előre?