Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haverom TZR-jén folytáskivétel címén lehegesztették. Gondolom a katalizátornak nem tesz jót. De, ha jobban megy?

Tuji
hát leszedtem az egész lámpát. levettem azt a sárvédő részt és csak úgy simán viszatettem nem bonyolult. jahm és a kábeleket betekertem xixallaggal, hogy ne ázzon be
ez komoly? úgy tudtam 20 körül van egy idom, akkor a matricázás + 30 rongy lenne?
haveromnak nem is volt benne ilyen gyárilag :S
Kell az a cucc bele? mer nekem amióta kivettük jobban megy a gép
A kipufogó és légszűrő közötti szelep arra szolgál, nehogy a kipugáz a légszűrőbe kerüljön. Ennyi.

Tuji
Ezt lécci magyarázd már el mer nem értem h h gondolod.köszi
Írói vénád van. Egész regény, de a szelep a kipufogó irányába nyit. A vastag csőben ( könyök ) áramló gáz vákumot képez a vékony csőben és plussz levegőt szív be a katalizátor működését segítendő.

Tuji
Pótlevegő rendszer a katalizátorhoz.

Tuji
hát én úgy tudom hogy a ''kék '' alja 40 fok körül van, akk valahol a kék teteje és a fele között de jó lenne ha valaki megmondaná pontosan..
RSDanee Az lenne a kérdésem hogy hogyan oldottad meg a hátsó lámpád felfogatását?
én sztem ez vmiféle folytás enyémből most szedtük ki és jobb lett tőle a motor.a kipugázt visszavezeti a légszűróbe onnan be a hengerbe és az a levegő ami már egyszer fel lett használva az égéshez az már 2.-ra már nem ég olyan jól+ a kipunál lévő rész a kipufogógázok áramlását is befolyásolhatja és az is folytja
és nemtudná azt nekem megmondani valaki, hogy az a bizonyos 60fok a gyári hőmérőmön kb merre lehet? mer nekem menet közbe felszokott menni majdnem a piros részig
nem csak simán egy automata benzincsap, ami a kipu levegője hatására nyit ki?
nagyon drága! minimum 50 rugó felmatricázva...
nem tudjátok milyen árban van 2007 es rs re a jobb oldalidom ? és azt fényezve aják felmatricázva, vagy fényeztetni kell ?
termosztát úgy működik, hogy kb 60 fokig zárva van, ezidő alatt nem kering a víz hogy könnyen betudjon melegedni. 60foknál kb kinyit, ezután már rendesen kering a rendszerben és hűti a hűtő:)
Tudna nekem valaki segíteni? Hogyan is működik az a termosztát? Lehet hogy az én mocimon is cserélni kéne
Sziasztok!
Nincs valakinek egy fölösleges és működőképes termosztátja eladó?
Köszi.
kipufogógáz visszavezetés:
200 euró a teljes rendszer alu végdobbal. karbonnal aszem +80 euró. Csak anyi a gond hogy belgiumi oldalon találtam
Aham és ez csak a rezó vagy dobbal együtt ennyi?
200euró
Hmmm... Értem! :D
Dobok egy képet arról, hogy nálam milyen a rendszer.