Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van nálam épp rávaló 14es, és 51es zsír új olcsón. valakit érdekel?
ELŐZMÉNY GOMB
van eg yolyan link akommetn alján, hogy ELŐZMÉNY
hidd el sokat segít
Atta ezt nekem írtad? nem arra vagyok kiváncsi (ha nekem irtad) hogy melyik passzol, hanem hogy mintára minőségre és összetételre melyikre lehet aztmondani hogy ez már gumi!
ha egy kicsit gondolkodnál... gondolom azt te is tudod, hogy már derbi blokkos a géped, szóval ahoz keresd.
ne vedd ki mert FELESLEGES az nem folyt 50eshez semmiképp ne rakj 14est meg el sem fog indulni és először olvass vissza pár lapot ember... ezt kb 2 napja megbeszéltük már. sőt
50es henger van a gépen, meg gyári kipuf, amiből msot fogjuk kivenni a katalizátort, és egy teljesen új hátsódobot csinálunk rá, meg lesz bele egy nagyobb főfúvóka:P
http://shop.unas.hu/shop_art.p... innen melyik lenne jo szerintetek? linket kérnék szépen. am ha 50es a henger akkor a 14 NAGYON sok neki. 13bőven elég
kösz szépen
Ha utazóra kell jó a 14-es.
http://shop.unas.hu/shop_artde...

De ha felhivod őket 1128-as számú az Rs50é..
Olvass vissza, már volt téme kb 3szor!
én kerestem nagyvas.hu-n az újszériás rs-hez első lánckereket, de nemtaláltam hozzá:S vhol máshol lehet rendelni netről? és sztetek 13 vagy 14es lenne a jobb? szal nembaj ha mondjuk 14essel nemmegy többet végre mert nem tud kipörögni, csak az utazója legyen nagyobb:P
persze: markusdani14@hotmail.com
jaja tudsz adni egy msn cimet?
nekem vann:) csak vas megyébe majdnem zala
hali ! énis szeretnék egy aprilia rs 50 -t ha valakinek lenne zala megyébe ien motorja az jeleze :) köszönöm.
én úgy vagyok vele hogy sokmindenen, de főleg gumin nem szabad spórolni. meg nemigazán garasoskodok kis Rs-kémem:) karban kell normálisan tartani és sokáig kitart
Akkor jó, sokan vesznek gagyi gumikat sajna!
Én is most állok gumivásárlás előtt! Egyenlőre úgy tűnik, hogy egy oldalról rendelek 9ezerért vadi új (gumikereskedő) Continental ContiTwist-et, és veszek mellé egy slick Pirelli diablo corsa-t!
Pirelli sport demon-t vettem 130/70 R17 es mérettel. egy sráctól jellegzetes áron. újonan aszem 25rugó lett volna különben ez egy hátsó gumma
Milyen gumit vettél? Hol? Mennyiért?
:) jólvan mer úgyis 130as gumit vettem rá. akkor semmi gond
Én 150eset is rátudtam tenni 50es AF1re, de leszedni már művészet volt! Szerintem max 130asat rakj rá!