Amúgy aki Attát le gyökerezi az kurvára nem tudja hogy mit beszél mert ezen a fórumon egyik ember se rendelkezik ilyen szaktudással mint ő. AKI ISMERI AZ TUDJA :)
hangja az igen durva főleg most hogy sport-szűrőt is vettem rá. drága rendőrbácsi nagyot szokott nézni. de mit baszok én rá 18és alatt úgysem tud megbüntetni
elég ratyi . gyári a rendszer igazából csak a végdobot lecserélte még az előző tulaj ilyen nagy kájhacsőre. nemtudom mi értelme volt. de már gyűjtök a yasuni rendszerre bár mehetne lejebb is az euró mer belgiumból rendelem
üdv mindenkinek egy olyan kérdésem lenne hogy mi a fasznak 50 es re foralmi nekem van eredeti olasz forgalmim de meg se nézik a rendörök nem tom minek van szükség rá kérlek válaszoljatok me hülyén halok meg
Szerbusztok!
Szeretnék eladni egykét cuccot az RS-emről.
Henger, hengerfej, dugó, gyűrűk, főtengely, légszűrőház, 14es karbi, szívócsonk. A hengerszett az 70ccm-es 7felömlős és olyan 5000km lehet benne, szóval még bőven használható. A cuccok egybe és külön-külön is elvihetők. Ha valakinek bármi is kell ezek közül akkor jelezze.
Jaja Attát nem bántani
Amugymeg van is erre egy mondás. ahonnan enni kapunk, oda nem szarunk!
Amugymeg csak magatokkal basztok ki,mert megnézhetitek, ha következőleg "bajba" lesztek, ki fog segíteni
Forgalmi papirok?
Ezt nem értem:S
50eshez nemkellenek ilyenek miven nincs forgalmi rajta.
Csak egy adás vételi szerzödés kell meg biztosítás rá.
Enyémhez is ennyi van.
Csátok nekem is van egy Aprilia Rs 50 esem 92/93 as évjáratú és kellene hozzá forgalmi(papirok)nem tudjátok,hogy hol tudok venni illetve beszerezni ilyen cuccost?
Amúgy nem akarok beleszolni a dolgokba régóta szoktam olvasgatni a fórumot csak irkálni nem nagyon szoktam.De most muszály.Attát le faszozzátok pedig ha visszanézitek a hozzászólásait nem gyengén ért a motorokhoz meg igaz én nem is ismerem de hozzászólásai alapján jó srác lehet.Segítökész ti meg itt le faszozzátok.
háát valószínüleg elviszem egyik ismerősünkhöz és ő majd behangolja. csak gondoltam könyebb lenne neki is így hogy kb tundá hogyan áljon neki. de biztos tudja mer ért hozzá
nincsmit, majd ha összerakod menj vele pár km-t, hajtsd meg aztán nézd a gyertyaképet, ha fekete sok benyát kap, ha fehér akkor keveset, ha őzbarna akkor meg jó.
Szeretnék eladni egykét cuccot az RS-emről.
Henger, hengerfej, dugó, gyűrűk, főtengely, légszűrőház, 14es karbi, szívócsonk. A hengerszett az 70ccm-es 7felömlős és olyan 5000km lehet benne, szóval még bőven használható. A cuccok egybe és külön-külön is elvihetők. Ha valakinek bármi is kell ezek közül akkor jelezze.
Amugymeg van is erre egy mondás. ahonnan enni kapunk, oda nem szarunk!
Amugymeg csak magatokkal basztok ki,mert megnézhetitek, ha következőleg "bajba" lesztek, ki fog segíteni
Ezt nem értem:S
50eshez nemkellenek ilyenek miven nincs forgalmi rajta.
Csak egy adás vételi szerzödés kell meg biztosítás rá.
Enyémhez is ennyi van.