Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, köszönöm Gergő!
Na látjátok van, aki tudja, hogy miről beszéltem!
Puszcsi: Timcu
legfelső hirdetés alatt jobb szélső adatlap
.... és oda van irva minden
Most nem tok, suliban vok, majd csak hétvégén. Am még egy nem túl idevágó kérdés... hogyan tudok szem.adatot és képet feltenni?
én sejtem az arra szolgál (az egy csap) hogy a karbibol letudd engedni a benzint. csavar amit a rugo tart vissza, de ha benyomod nyit a szelep és kifolyik a benzin. igen ez gond. de egy csavarhuzoval meg lehet szüntetni. beviszed akármilyen szerelőhöz, ez lehet auto is v bármi. szépen mosolyogsz és egy mozdulattal beállitják
nemtudnál esetleg egy fényképet csinálni a problémáról?:D
Azt hittem ez rs50 fórum, gondolom akkor ezekről van szó, így a motor fajtája már megvan. Ti meg úgyis nagy motorszakértők vagytok, de én nem tudom mi a neve annak az ülepítő valaminek , ami a karburátor alján van... azt hittem ti okosabbak vagytok
Valamilyen motor, valamiylen karbijából, valahonnan, valami folyik
Erre nem lehet válaszolni.
problémám (a fogalmazásmódon nem nevetni, mint említettem nem értek hozzá), hogy a karburátor ülepítő bigyójából kb 1cm-t kiáll egy olyan kis asszem rugós-csavar, és onnan csöpög vmi, de csak picit, viszont ha azt visszanyomom, akkor folyik. Kérdésem, mi lehet a baj és, hogy lehetne orvosolni? EZT MÁR 11-ÉN KÉRDEZTEM, AZÓTA IS CSÖPÖG
timi
igen mondjad csak
na mi a baj? miben kéne segíteni?
Kösz mindenkinek a segítőkészséget! Úgy látom itt a csajok le vannak sajnálva. Csak azon veszekedtek, hogy kinek mennyit megy, na mind1. Kicsit csalódtam a "nagy" motoros összetartásban.
már próbáltam vidit fel rakni de nincs hang
a blokk bol
Meg:
Km kihajtás, LÁNC, lenegővillatengely, közp teló, stb.
honnan jön a hang?
csapágy ,hajtokar, főtengely stb
Segitsetek szerintetek mi baja lehet a motornak hogy ilyen nyikorgó hangot ad
az lényegtelen
és ki oltott kit?
itt kő kemény oltás volt kéremszépen. de legalább életet leheltünk a fórumba
IGEN !
én szeretek vadulni szoval akkor gyakorlatilag az jo ami most van?
nem mondok már semmit ...
IQ-fighter ...