én sejtem az arra szolgál (az egy csap) hogy a karbibol letudd engedni a benzint. csavar amit a rugo tart vissza, de ha benyomod nyit a szelep és kifolyik a benzin. igen ez gond. de egy csavarhuzoval meg lehet szüntetni. beviszed akármilyen szerelőhöz, ez lehet auto is v bármi. szépen mosolyogsz és egy mozdulattal beállitják
Azt hittem ez rs50 fórum, gondolom akkor ezekről van szó, így a motor fajtája már megvan. Ti meg úgyis nagy motorszakértők vagytok, de én nem tudom mi a neve annak az ülepítő valaminek , ami a karburátor alján van... azt hittem ti okosabbak vagytok
problémám (a fogalmazásmódon nem nevetni, mint említettem nem értek hozzá), hogy a karburátor ülepítő bigyójából kb 1cm-t kiáll egy olyan kis asszem rugós-csavar, és onnan csöpög vmi, de csak picit, viszont ha azt visszanyomom, akkor folyik. Kérdésem, mi lehet a baj és, hogy lehetne orvosolni? EZT MÁR 11-ÉN KÉRDEZTEM, AZÓTA IS CSÖPÖG
Kösz mindenkinek a segítőkészséget! Úgy látom itt a csajok le vannak sajnálva. Csak azon veszekedtek, hogy kinek mennyit megy, na mind1. Kicsit csalódtam a "nagy" motoros összetartásban.
Na látjátok van, aki tudja, hogy miről beszéltem!
Puszcsi: Timcu