Mindegy milyen márkájú 12Voltos és 4Ah-ás akksit tegyél bele!
És nézesd meg elektroműszerésszel hogy rendesen tölti-e az akksit a moci! De ha van mérőműszered megtudod nézni, ugy hogy a moci járása közben a pozitív sarut méred és olyan 14-14,4 Voltot kell mutatnia.
Hát többet nem tudok, ezt is onnan tudom, hogy van 1 katalógusom, amiben benne van minden motornak, hogy milyen akksi kell bele, és az RS50-re ezt írta! Többet nem tudok, sajnálom! Próbáld meg a www.nagyvas.hu -n, itt tipus szerint be tudod állítani a motorod! Sok szerencsét!
Köszi Csabika a tippet! De én a motort októberben vettem amikor még 20-30fok is volt. És már akkor is ez volt a gond! Anno pedig le se szálltam róla, minden nap mentem vele. Plusz ha elmegyek motorozni, leállítom, indítanék és nem megy. Pedig akkor meleg a motor, meg elvileg az akksi is fel van töltve..mégse indul. Betolásra fél méteren belül bepöccen. 12V 4Ah az YB4L-B típusú akkumulátor, a műszaki leírásban pedig 12V 12Ah-t kér. A mostanin nincs semmi jelezve. Plusz akksi töltő akkor kéne hozzá? Tudsz valami jót?
Köszönöm, üdv: Balázs
Igen! Télire ki kéne venni a motorból az akksit, mert leszívja a hideg, illetve ha sokat áll a motor! Vedd ki, és tedd fel töltőre, de ha neked megéri újat venni, akkor YB4L-B kódú, azt hiszem Yuasa a márkája!
Ha meglátnád a motort, hogy nem indul, és amikor már a szakszerviz is azt mondja, hogy nem tudják mi a probléma, amikor a dugattyú, karburátor, üzema. ellátás tökéletes. Gyertya kiváló, betolásra egyből indul, amúgy meg nem, csak forgatja de nem kapja el a fordulatot. Néha indul, néha nem.
Szóval csak építő kritikát kérnék, nem pedig a fikázást, amikor azt se tudod, mi a helyzet! Mellesleg az önindító is tökéletes! A gyári akkumulátor, meg tiszta karc, oldalán benyomódások..szóval a szervizben alakítottak valamit nagy vséggel!
Tippeket, esetleg ha valaki hasonló helyzetben van/volt, szívesen várom, de nem a mellveregetést, mint bélegergő barátunktól..
2008as RS 50be kéne nekem új akkumulátor. Valószínűleg ami benne van nem a legjobb. Túl sok energiát szív le az önindító, és nem kap elég energiát a gyújtás. 12V - 12Ah olvastam, hogy ez kell bele. Tudtok valami jó minőségűt ajánlani?
Mellesleg Arrow, Gianelli vagy Leo Vince tuning kipufogót nem akar senki eladni új típusú RS-hez? Megvenném
Köszönöm
Belagergo ugye ez régi kép a moccodról vagy téll gyári kipuffal nyomulsz?Megnéztem a használtautón. :D A 70es nem szereti a jó kis folytott gyái kipuffot. :)
Helló! motorriasztó
Ez esetleg megfelel?
Annyi a bibi vele, hogy a panelra neked kell beforrasztani az alktrészeket.
Szerelési útmutatót mellékelnek hozzá, nekem is ilyen van beépítve.
Minimális a fogyasztása aktív állapoban, úgyhogy az akku nem feszül ki tőle.
hát nekem kompletten kéne egy rezonátor + hangtompitó de ez sajna olyan csúnya hogy nem érdekel köszi azért.
estleg valaki még nem tudna ajánlani valamit ?vagy Tuji elérhetőségét nem tudnátok megadni?
És nézesd meg elektroműszerésszel hogy rendesen tölti-e az akksit a moci! De ha van mérőműszered megtudod nézni, ugy hogy a moci járása közben a pozitív sarut méred és olyan 14-14,4 Voltot kell mutatnia.
Köszönöm, üdv: Balázs
Szóval csak építő kritikát kérnék, nem pedig a fikázást, amikor azt se tudod, mi a helyzet! Mellesleg az önindító is tökéletes! A gyári akkumulátor, meg tiszta karc, oldalán benyomódások..szóval a szervizben alakítottak valamit nagy vséggel!
Tippeket, esetleg ha valaki hasonló helyzetben van/volt, szívesen várom, de nem a mellveregetést, mint bélegergő barátunktól..
2008as RS 50be kéne nekem új akkumulátor. Valószínűleg ami benne van nem a legjobb. Túl sok energiát szív le az önindító, és nem kap elég energiát a gyújtás. 12V - 12Ah olvastam, hogy ez kell bele. Tudtok valami jó minőségűt ajánlani?
Mellesleg Arrow, Gianelli vagy Leo Vince tuning kipufogót nem akar senki eladni új típusú RS-hez? Megvenném
Köszönöm
Itt a felszerelés/riasztó résznél 7900Ft
motorriasztó
Ez esetleg megfelel?
Annyi a bibi vele, hogy a panelra neked kell beforrasztani az alktrészeket.
Szerelési útmutatót mellékelnek hozzá, nekem is ilyen van beépítve.
Minimális a fogyasztása aktív állapoban, úgyhogy az akku nem feszül ki tőle.
estleg valaki még nem tudna ajánlani valamit ?vagy Tuji elérhetőségét nem tudnátok megadni?