Bence amit tőled vettem 13as lánckerék az már nincs meg! xD Sajna vennem kellett újat! :) Menetközbe lepattintotta magáról a kicsike... xD:/ De most megint láncszett csere... xD
Nekem 13/53as most is az áttételem! :) De nem is mondtam h gyári áttételem van. :) Már régóta annyi mert már egy ideje nem gyári a motorom! :) Am hosszú "Ú"-val írtam. csak 1 "j"vel akartam. ;D
egyébként a passatnak semmi köze a sportkocsikhoz meg alapból most a motorokról beszéltünk és a cbr ről mindenkinek a sportmotor jut eszébe nem a postás bicikli :D
nem erről van szó. de a gsxr a többség szemében a teljesitmény az erő és az utolérhetetlen minőséget jelenti...erre... gsxr 125 legközelebb milesz ? gsxr 50?
Ár regadóval 540 ezer, nyílván a költségcsökkentés volt az elsődleges cél! Nem értelek titeket, most akkor a naked motorok se jó motorok, mert 1000ccm léttükre csak 130lóerősek? Miért mindig a lóerő meg a teljesítmény a fontos? Nem kéne DRZ 400sem, mert csak 40lóerős, az erősebb meg 50? Siralmas ami Magyarországon megy........
Hmm értem... Akk ugyanolyan áttétel mint ami most van! xD Köszi szépen! :) Ha már a 125 4tnél járunk, a Honda is újjított! :) Léghűtés, hátul dobfék meg ilyen apróságok... ;P KB 700.000 HUF :D
Nem tudtok nógrád megyében eledó rs 50-est? Max 280eft ig érdekelne.