Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jah! :D Gondolkoztam rajta de sztem nem kap 80as hengert! :D Mert jövőre sztem 125ös lesz és addig nem akarom felhúzni!:D De majd meglátom! :D De a 80as henger beszereléskor kapna még egy kis reszelő tuningot is! XD :D Csak azt nem akarom h egyen 6-7 litert! :D
80-as hengerszett kéne rá és akkor már lehetne kapaszkodni a kormányba:D:D
Hát nekem most sport kipuffal meg 13as fogaskerékkel megy 105öt :D! Bár elbírna egy 14est is de elég ez! :D Csak kéne egy kis karbi hangolás... Ja meg most 2 csavar a kipufba mert vhogy kiesett... :S:S
nekem herélt kipuffal meg a te 13-as lánckerekeddel ment 100-at kereken Debrecenből hazafele 1 kis lejtőn
Na jó ez így nem volt pontos! :D Mert sok mindenkitől hallottam h neki gyárilag 100 fölött ment...
Hali mindenkinek! Sajnálatosan látom h az új szériás RSek ára nagyon a földön van! :S:S Pedig én még nem most szeretném eladni hanem csak jövő ősszel!De ha már most 500k alatt van akk meddig fog még csökkenni... :S:S Mind1 am mindenki azért adja el mert gyárilag elég gyatrán mennek... De egy kis karbihangolás meg egy új kipufogó rendszer egy kis áttételezés és már is 100 fölött mennek;)!
Hay mindenkinek

Keresek Delorto 17,5 karburátort.
Ki tud annak várom a jelentkezését.
A helyesírás miatt ne aggódj, az itt nem számít ha megértjük mit akarsz kérdezni. Az első tankhoz keverj hozzá még egy deciliter olajat, aztán csak az a lényeg, hogy az első 500km alatt ne teljes gázadással közlekedj. Elméletileg mamár nem igazán kell ezeket a motorokat bejáratni, de én akkor is azt mondom, hogy nem árt. Szóval túl magas fordulatszámtartományokban ne használd hosszú ideig és kis gázadásokkal járj vele.
Szia

Már elvitték, de itt van egy tzr 50 es 2007-es yamaha.
Nagyon kedvező áron.

Ár 350000
Ó ember, hogy mennyire kapkodom, "járassam" akar lenni az szó, nah végre, hogy kinyögtem!
"járassak" - sorry
Sziasztok!
Mit javasolnátok, hány km-t járasat az RS 80-at és hogyan?
Járattam már be mocit (Cagiva Prima 50), de érdekelnének vélemények.
Köszi.
Hát ilyen nincs hogy mindig akkor vannak olcsón motorok amikor nincs tőkém rá
Ha nem kel el nyárig akkor megveszem de addíg úgyis megveszi valaki más.
mikor tudsz valamit mondani a kipuffról?
nemlesz, semmi
vagy nemvolt 500 illetve 1000res szervízen vagy ha volt akkor nem "ütötték ki" ezért világít enyém is világított egész életében 1000res illetve 4000res szervíz után is
sziasztok ! új vagyok itt az rs fórumban ! pont ma lettem tulajdonosa egy 2008- as rs 50 nek és lenne egy olyan kérdésem hogya motorban 2000km van és világít a műszerfalon egy kis jelzés egy villáskulcs az mit jelenthet? szerintem a 2000-es szervíz de amúgy fogalmam sincs "Z¤£³" zoli te is segíthetsz
nemtudjátok, 2009-ben lesz új rs? és ha igen mi lesz benne az újítás?
Annyira nem ,,brutális" a gép, ahogy te fogalmaztad, de egy ilyen kis pörgös motoron nem jó tanulni. Mindössze ez lenne az oka, de ettől függetlenül elég jól is megy.
kezdőknek nem ajánlod? annyira brutális lenne a gép vagy mi a picsa?
Eladó egy jó állapotú RS 50-es! Ha valakit érdekel, akkor hívjon, vagy írjon!

http://www.hasznaltauto.hu/2532792_aprilia_rs
50_2002
Helló!engem érdekelne a központi teló,mennyibe kerülne?de ide írj dani0103@citromail.hu
Skype, tujibt.

Tuji
Tuji van msn-ed? Szeretnék kérdezni pár dolgot kipufogóval kapcsolatban.
Kicsit nem jó a szög, de ez az én hibám nem a motoré