Semmi sem fog történni, ha csak hengert cserélsz. Nekem többet evett és még egy normális 50-es is lelépett. Ha van rá kereted, akkor egy sport kipufogórendszert is, egy nagyobb (19-21) karburátort, egy jó légszűrőt érdemes még kicserélni. A motor teljesen meg fog változni. Nekem azóta kevesebbet eszik és a teljesítményt ne hasonlítsuk az eddigivel össze.
Nekem lenne egy olyan kérdésem,h az én DERBI GPR 50-re rámegy-e olyan sportikpufogó ami mondjuk egy Aprilia Rs 50-hez való?(elvileg egyforma blokkosak tudomásom szerint)
Hali. lenne egy olyan kérdésem hogy a motoromba most van 10000 km és olajcserét kellene csinálnom, de pontosan nem tom milyet rakjak bele vagy elég ha 50-es motorokhoz valót rakok bele valami finomat?
minden motoron kell lennie valamilyen légszűrőnek ha nincs csak a karbi torokból sziv az gáz mert megölöd a hengert vele.
lehet ha a tieden nincs akkor azon sportlégszűrő volt és elhagytad.
valamit tegyél rá úgy semiképp ne menjél vele igy is ki tudja menyit mentél vele szűrő nélkül.......
Most lehet hülyének fogtok nézni de lécci ne:D
Szoval azt szeretném kérdezni a 2003-as Rs-ekben kéne lennie légszűrönek?
Csak azért kérdezem mert az enyémbe nincs:S
Az egy nagy baromság hogy a szoci mociknak az is kiválló. Csak nem olyan érzékenyek rá. Meg jóvallcsóbb hozzájuk az alkatrész és lehet hogy nem éri meg bele a túl drága olaj.
Rs 50-hez keresek indexet,illetve első lámpa foglalatot, tud esetleg valaki?
-80-as malossi hengerszett
-malossi kipufogó
-malossi 21-es karbi
13-as lánckerék eladó 2000km-t futott
ár:3000Ft
bolti ár 5500Ft+2000ft a felfogató korong
jah és nem lehet utángyártottat venni!
Nekem lenne egy olyan kérdésem,h az én DERBI GPR 50-re rámegy-e olyan sportikpufogó ami mondjuk egy Aprilia Rs 50-hez való?(elvileg egyforma blokkosak tudomásom szerint)
Kb. 2 hete van meg a moci végig légszürö nélkül járkáltam vele fasza...
Tavasszal lehet hengert cserélni:(
lehet ha a tieden nincs akkor azon sportlégszűrő volt és elhagytad.
valamit tegyél rá úgy semiképp ne menjél vele igy is ki tudja menyit mentél vele szűrő nélkül.......
Szoval azt szeretném kérdezni a 2003-as Rs-ekben kéne lennie légszűrönek?
Csak azért kérdezem mert az enyémbe nincs:S
ha a motorba birja akkor itt is.
Köszi