hello! valaki megtudja mondani hogy gyárilag mekkora fogaskerék van (elöl-hátul) a 99-05-ös rs eken? én 13-47-re emléxem de nem vagyok benne biztos! elöre is köszi!
áhh szarakodik a műszerfal
megyek kiteszem az indexet leragad a fordulatszámmérő és nagyongyorsan villog az index.
álló helyzetben kiteszem az indexet és minden normális...
cserés a jeladó?
Hááát... Szóval én még mindíg indexrelére tippelek :P Olyan, mint egy kisipari, vagy házi elektronikus relé... Max egy mikrofonnal megspékelték, hogy jobban hallható legyen.... Tökéletesen úgy néz ki, mitn amit a gyári mechanikus házába tettek...
akkor sztem a te rs eddel az van h vettek egy 97 es vagy 96 os szivlámpás fejidomot és rá tették lényegében a méret az megy egyezik az a szivlámpás rseknek csak a fejidom változtatás volt más semmi minden guyan ugy maradt!
sziasztok
nem tudná valaki megmondani, h mi az a kis fekete henger alakú izé a farokidom alatt bal oldalt?
van benne vmi elektronika meg egy kis hangszóró, de gyárilag volt bent szerintem. lehet h riasztó '95-ös RS-ről van szó
THX
aprilia mx 50-re melyik kipuf.rendszer a jobb?
giannelli vagy leo vince? irjatok ha van tapasztalatotok!
köszi
megyek kiteszem az indexet leragad a fordulatszámmérő és nagyongyorsan villog az index.
álló helyzetben kiteszem az indexet és minden normális...
cserés a jeladó?
tudja valaki, hogy az rs évjáratát hogy lehet megtudni az alvázszámból?
nem tudná valaki megmondani, h mi az a kis fekete henger alakú izé a farokidom alatt bal oldalt?
van benne vmi elektronika meg egy kis hangszóró, de gyárilag volt bent szerintem. lehet h riasztó '95-ös RS-ről van szó
THX