Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem 12 47 lesz az nekem nincs módósítva bár elöre van még nagyobb is de most gyárival szaladgálok
nekem már gariba ingyen volt jeladócserém
sziasztok!
aprilia mx 50-re melyik kipuf.rendszer a jobb?
giannelli vagy leo vince? irjatok ha van tapasztalatotok!
köszi
hello! valaki megtudja mondani hogy gyárilag mekkora fogaskerék van (elöl-hátul) a 99-05-ös rs eken? én 13-47-re emléxem de nem vagyok benne biztos! elöre is köszi!
dobj egy képet motorról, talán okosabbak leszünk
ebben am6 blokk van, fekete a váz.
áhh szarakodik a műszerfal
megyek kiteszem az indexet leragad a fordulatszámmérő és nagyongyorsan villog az index.
álló helyzetben kiteszem az indexet és minden normális...
cserés a jeladó?
nem egészen igy van. trapézlámpásokba am345 blokk van.
Hááát... Szóval én még mindíg indexrelére tippelek :P Olyan, mint egy kisipari, vagy házi elektronikus relé... Max egy mikrofonnal megspékelték, hogy jobban hallható legyen.... Tökéletesen úgy néz ki, mitn amit a gyári mechanikus házába tettek...
akkor sztem a te rs eddel az van h vettek egy 97 es vagy 96 os szivlámpás fejidomot és rá tették lényegében a méret az megy egyezik az a szivlámpás rseknek csak a fejidom változtatás volt más semmi minden guyan ugy maradt!
ez érdekes ijet én még nem basz..am az rs emen!
itt vannak egy gumi gyűrű fogja azt a kis izét
nem az indexrelé az tudom melyik, de pár perc múlva felrakok pár képet mert ez most nagyon érdekel h mi lehet
1996os
az én műszerfalam hátuljában 93 van a fejidomban 93 a villában 93 a felnikben 94 :) meg az alvázszámban is 93
két vezeték megy bele? És mikor indexelsz kattog? Mert akkor az indexrelé
felnibe belevan ütve a gyártási év, két szám
szívlámpás, de 93-ban még ezt nem is gyártották tudtommal,2000-ben meg már nem.
milyen lámpa van rajt?szívlámpás vagy trapéz? de szerintem vagy 93 vagy 2000 vagy 2003
ennek a vázszáma: zd4mm0000s0000003. ebből melyik az évjárat?
szia!a számok közűl a 10edik számjegy az évjárat:)
sziasztok!
tudja valaki, hogy az rs évjáratát hogy lehet megtudni az alvázszámból?
riasztóó?:O :D
sziasztok
nem tudná valaki megmondani, h mi az a kis fekete henger alakú izé a farokidom alatt bal oldalt?
van benne vmi elektronika meg egy kis hangszóró, de gyárilag volt bent szerintem. lehet h riasztó '95-ös RS-ről van szó
THX
Akkor elméletileg jórá. Ha érdekel a rezó keress meg és megbeszéljük.Az adatlapomon meg találod az elérhetőségem.