Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. felvettelek gyere fel.
na vagyok! címem: norbi6600kukachotmailpontcom

remélem érted!
Helló mindenki!
Meg mindig keresem a vasat
Sztetetek ez jó vétel lenn?

http://www.hasznaltauto.hu/1902168_aprilia_rs_2007
Fú basszus ez durva volt......
hello! este 6 után megirom aztán megbeszéljük! köszi csövvi!
Van msn címed? ha igen add meg felveszlek és megbeszéljük ott! Amúgy csere az érdekel sokmindenre.....
Egyébként énis gondoltam, h kilehet.. de egy ember mondta h TUTI nemlehet, és gondoltam, h megkérdem:) köszi
hello! Nekem 1 Aprilia RS 50 van..kicsit tuningolva...Tuningok: 80-as TOP henger,Dr Racing gyújtás,21-es Dell orto karbi,könnyített főtengely,sportgyertya,direktszűrő,Arrow kipuffancs. a végsebessége olyan 125 körül lehet...de nem szoktam nyúzni utazóba 80-90-et megyek vele.

az Áráról mondanál vmit...meg úgy bővebben is a motorról?....CSere?

Amúgy az RS-em eladó....a blokk nemrég lett felújtiva(új váltó,szimmeringek,csapágyak,dugó,gyűrű) azóta kb 600 Km-t mentem vele. 1-2 hiba van rajta pl: KM/H spirál, meg 1-2 karc.
hogyne lehetne! csak egy kicsit lötyögős lesz, de amúgy jó rá!
hát talán ha azta kis rést kipótolod FBS-el talán
ezt komolyan gondoltad?
Srácok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, h a motoromon 90/90 - 16 os gumi van... és lehet a felnire tenni 17es gumit? mert amit akarok az 90/ nemtom mennyi - 17es..
Eladó az NSR-em. Csere is érdekel. érdeklődni lehet: gabee1204@freemail.hu
malossi 21mm carb kit for minarelli am6 engines fits:aprilia extrema 50,aprilia rs 50 - 1996-2006 - am6 engine,aprilia tuono 50,beta rk 50 - mina

vagy nem?
a 10. karakterből, azaz az Sből, olasz abc szerint van és 1980tól indul az abc. S a 96os, W a 98as
"szerintetek mit érdemes venni teljesítmény növelés szempontjából?"
szerintem nagyobb motort... egyébként milyen aza sport karburátor lehet énvagyok a hülye de ilyenről még nemis hallottam
értem
hát kipufogóm kivan belezve szóval sztem azt fölösleges lenne venni de viszont erősitett főtengejre nem naon áldozok pénzt, szerintetek mit érdemes venni teljesítmény növelés szempontjából? de viszont a megbizhatóság is fontos szempont, talán csak egy sport karburátor+valami jo sport légszűrő? olyan nagyon de nagyon sokat nem akarok rááldozni mert jövőre teszem le a 125ccm es jogsit és nem látom értelmét fullra feltuningolni, de azért egy plussz 15-20km nem árt ha van
Malossi MHR Replica 76,5 ccm
Dell"Orto 21-es Karbi
Malossi Kuplungrugó szett
Malossi Membránház
Ha veszel hengerszettet, nem feltétlen kell erősített főtengely, de csapágyak kellenek! Ha veszel hengert, kell karbi is hozzá, ha veszel karbit, kell kipuff is hozzá...akkor viszont kell főtengő is erősebb! Nekem biztos nem érné meg....Persze nem kell ezeket betartani, lehet csak 1et is feltenni, de akkor meg főleg nem éri meg a szervíz....
Szijasztok

Lenne pár kérdésem , most fogok anyagi háttérhez kerülni és szóba jött hogy akkor vennék a mocira valami tuningot , azon gondolkoztam hogy vennék egy malossi 80ccm es hengert, nah most ha pl vennék egy 80ccm henger szetter rá akkor erősített főtengely is kell rá? vagy az nem szükséges. A karburátor is szóba jött uj karburátoron kell valamit állítani?pl alapjárat stb... stb... vagy ezeket csak műhelyben tudják megcsinálni speckó műszerekkel? mert szervizbe nem naon akarom vinni a mocit.

ha valakinek van valami tapasztalata ilyen téren és lenne szives velem megosztani azt megköszönném
köszi, de áruld már el, hogy miből derül ki?
új nick
igen és neked irtam is hogy a tied 1996os!
egyébként 13 47 el mennyit megy 11000en? mert gondolom pirosba tesem húzod bele
köszi szépen! nem voltam biztos benne és most nincs itt a motor ugyh gondoltam valaki biztos tudja!