Elhiszem, csak számomra ze oylan hihettelen, hogy mondanak iylen 3l-es fogyasztásokat és még érgebben sem tudtam 4,1 l alá vinni. Most négyig teljesen átalakitva. Ez az oka, hogy néha kételkedek az iylen adatokban, de akkor legalább a tiéd keveset eszik.
Azért kiváncsi lennék arra a 3 literes fogyasztásra. Én 4 liter alatt nem tudok elközlekedni és az 5 litert is benyeli gond nélkül. MOdnjuk mostanában 4-et, de hát alő képtelen vagyok vinni. De ha nincs egy RS szétbarmolva, akkor bíztos semmi gond nincs vele. Ezzel egyet értek maximálisan.
Szia. Nekem 97-es évjáratú a mocim és teljesen gyári . De abban csak fő fúvókát találtam az 65-ös. Szerintem kosz lehet benne. Elősször próbáld meg kimosni utánna meg kifuvatni.
Sziasztok. Az a helyzet, hogy raktam az RSre egy direktszűrőt, mert a gyáriban szétmállott a szivacs. Nah ezzel csak az a gond, hogy fullad tőle, túl sok levegőt kap. Fúvókázni kellene, de nem tudom honnan szerezhetnék fúvókát, fúvókaszettet.. Most le van ragasztva szigetelővel a légszűrő, hogy kevesebb levegőt kapjon, de néha így is fullad. Szóval ezért kérném a segítségeteket
Sziasztok!
Most vettem egy Aprilia RS50-et(1998).Tudna-e valaki segíteni abban,hogy a karbiban hanyas fuvóka van gyárilag?Mert 2000-es forrdulat alatt fullad a motor ,és alapjárat sincs rajta!
http://shop.unas.hu/shop_art.p...
Innen tudsz rendeli. Egy darabot vagy készlettet is.
Most vettem egy Aprilia RS50-et(1998).Tudna-e valaki segíteni abban,hogy a karbiban hanyas fuvóka van gyárilag?Mert 2000-es forrdulat alatt fullad a motor ,és alapjárat sincs rajta!