Sajnos már nem emlékszem kinek van szervíz manuálja, de már sokaknak megvan, az azért hasznos, mert ha belső gondja van a motornak akkor meglehte oldani vele könnyebben!A blokkot meg Atta vágja nagyon, majd beír ha lesz!Írd le milyen szinű a blokkod, meg hány sebességes!Jobb lenne egy fénykép róla!Na igy már könnyebb lesz alkatrészt szerezni hozzá!
Nekem jó a pumpám!Használom is!Viszon milyen olajat raksz bele?Mert mikor egyszer gyenge olajat raktam bele mert kifogytam és muszály volt, 150km alatt megette az összeset!A castrol-t meg szabályosan eszi!Először még várj a pumpával, és vidd el szerelőhöz, hogy nézze meg!
Attól függ hol veszed!Szalonból vagy motoros boltból olyan 4ezer körül használtat már kapsz 1500-2500körül futott km-től függően!Vagy hívd fel az italmondot meg a többi motoros webshopot!
Hát a fúvókázást sose értettem sajnos csak azt h h kell beállítani!Hát figyelj nem fog olyan vészesen sokat enni veled de mégis menni fog(jobban)!De te tudod!Én a helyedbe megvenném azt a 17,5eset és 100tól 5ösével lefele(vagy 70től 5ösévvel felvele, akkor elég 1 fúvóka) próbálgatnám amíg az égés szine tökéletes nem lesz és a gyertyakép 30-40km után őzbarna nem lesz!
a 12essel 2,5volt az átlagfogyasztás:D
www.italmondo.hu
www.nagyvas.hu
www.he
bo.hu
www.italmondo.hu
www.redracing.hu
link
link
link
link
Valaki küldje el az oldal címét!