98-as évjárat. mindig be volt melegítve meg castrol full szintetikus olajat használtam.(persze ha már meleg volt hajtottam, de nem gyilkoltam, az a baj, hogy kinőttem )
Végülis nem olyan sok az egy jó állapotú RS-ért, bár az sem mindegy, hoyg miyeln évjáratú és. hoyg mennyi van az alkatrészeiben, de eléggé megoszlanak az árak, úgyhogy az elfogadható, főleg, hogy úgyis alkudni akar majd belöle mindenki.
na hello letört teljesen az oldaltámasztom pls help me/ha msot emg hegeszteném akkor a fém engedne nem lenne már oylan eröss és ahogy elnéztem ez már volt hegesztve szal kéne egy oldaltámasz
helo
el szeretném adni az adatlapomon található motorom(rs-t). mennyiért érné meg? irányárnak 240-et gondoltam.
szerintetek sok érte? jó állapotú motor nem volt vele eddig semmi gond.csak tankolni kellett bele.
köszi
már elég jo az oldal támaszom:D2 cmes repedés rajta:Dpont a tarto résznél még 5 letámasztás és kész:D:D:Dszereintetek a mito oldal támasz-t fel lehet rá tenni mert az elégéé bejönD:
azt szeretném kérdezni,hogy az Rs 50-nél motor melyik részén találom a motorszámot?
(ha lehet képet is pls)
előre is kösz
el szeretném adni az adatlapomon található motorom(rs-t). mennyiért érné meg? irányárnak 240-et gondoltam.
szerintetek sok érte? jó állapotú motor nem volt vele eddig semmi gond.csak tankolni kellett bele.
köszi