Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűha de miért?,
lol:D:D
Fiu, lány néven...Méris?
:)
esdzt tegnap meg akartamtölled kérdezni h fiu vagy vagy lány :D de nem akartam bunko leni szal nem kérdeztem meg:D:D de sejtettem h fiu vagY:D!fény derült az igazságra:D
Bár kitudja. Lehet a csajok örülnének. Fiú vagyok, csak a fórum neem az Eszti0991. Május 24-én lett újra müködő képes a motorom, mert ez müködés képtelenül lett megvéve és az Eszter nap, így a moci ezt a nevet kapta.
Lehet nem örülnél neki ha én vetköznék, feltéve, hogy nincsenek ferde hajlamaid.
Én i smindenhová bőrruhában megyek, de ha megállok akkor leveszem."

Legközelebb szóljál mán lécci előre, hogy hol kívánsz hardkór motoroscsajszi-vetkőzősót tartani!:)
Én i smindenhová bőrruhában megyek, de ha megállok akkor leveszem. De azért kell az a bicikli is. A terep, az erdő vonza az embert. CSak mondjuk mikor valahova menni kell és elöl hátul lógnak rólam a táskák az elég pocsék érzés. Se mozogni nem lehet, de semmit. Fékezek, de nem is nagyot és fejbe vág a táska. NEktek nincs erre valami bevált ötletettek? MErt nekm még lábtratom sincs hátul, ami eléggé dűhit, de apám nem engedi, mert tudja, hogy a régivel is vittem utast. Más ötéetem, meg nincs, hogy hova tudnék bármit is lekötni.
én ahogy meg kaptam az rs-t eladtama biciklim:Damikor már meg volt arobesz már akkor nem használtam:Dvalahogy anyira nem fog meg a bicozás mint a mocizáss eszt jobbban szeretem:Dhnap nagyon jo idö lesz :D 18C° én tuti nem maradok itthon:D
aha értem
én bicajjal szoktam menni haverokhoz meg bárhova mert ha mocizok akkor nem szoktam megállni sehol dumcsizni orákig mert bőrruciba nem tul üdítő érzés
Hát.... én többynire akkor használom, mikor menenm kell és átlagba havi 1000km, de nyáron volt már egy hét alatt is 1000km felett. 50-sal az sok azért. Attól függ milyen. Akkor kirándulós hét volt:) De én nem nyári motoros vagyok. Én télen nyáron járok. Bár -8-ban már nem volt melegem, de ha rendesen beöltözöl türhető. Sajnos nem nagyon van időm kedvtelésből motorozni. Soha sem érek rá semmire...
előzmény gomb
nekem 2006 augusztus ota van meg akkor még nem igazán használtam mert jött a tél 2007 márciusátol használtam augusztusig csak akkora tönkrement fel lett ujitva szeptemberben aztán jött a tél megint nem használtam most pedig kb 2 hete megint majdnem naponta megyek vele de nyáron volt hogy havi 2000 is belement
november 27 aszem
Hát... ez május óta. Szóval május vége óta müködő képes... Elötte egy Addrassem volt. Az egy 100-as robogó volt.2 éve motoorzom. Meg elött apámmal, meg itt-ott még jogsi nélkül. Addig bicikliztem, Bár a mai napig nem hagytam abba azt sem. Játszani még mindig jobb azzal. Az RS azért gyenge az iagzi játékokhoz... lEgalábbis nagyon meg kell gyötörni és azt nem szeretem. Sokáig akarom még hazsnálni.
mióta van meg a mocid?
hát nem tom én inkább nagyob fordultaon szeretek elindulni:Dmint alacsonyon persze zöld lámpánál elöl vok egy 7 ig elszámolok gyorsabban és asztán indulok mert ugye itt pesten meg bárhol elég sok a fasz!már bocss a kifejezésért:Dmultkor robival metnem el és zöld volt (nagy keresztezödés)és a furgon elöttem ált meg olyan fél méterrel azota valahogy igy ez bennem van:D
Ezzel még csak 6000 körül menetm, de végülsi alapjáraton eltudok vele indulni Már nem gond:D CSak az az első időszak, meg, hogy nem akrom pörgetni.
én 20000 km-ert beletettem most lazán elindulok 2000es fordulaton is nem gond de régen volt hogy 3 4 ezer volt a megszokott
Hát. NEkem voltak eleinte bajaim a váltóval. Az első 30 percem válktós motoron nehezen telt. Valahogy nem avgyok a nagy fordulatszám híve, és kisfordulaton akartammindig elindulni. Mintha valami komoly motor lenen és persze nem 1800-as alapjárton indul el ez a motor. De utánna ráeszméletm, hogy ezzel nem lehet így. Aztán már nem volt gond.
az elindulás nekem elég gázos volt:Dmármint nem fulladtam be de volt mikor döcögött 1 cer:Pmikor elöször mentem vele:Dvhogy nem értettem h 6 ezres fordulatnál engedjem ki a kuplungot:Dakkor olyan nehéznek tünt de 10 km allat meg barátkoztam vele teljesen!
úgy érttem hogy rs 50 elött fél évig robogoztam és hát egy 700 ezres motornak nem nagoyn akartam elrontani a váltoját ugy h semijen tapasztalatom nem volt váltossal magamtol tanultam amikor meg vettük elötte persze kis elmélet:P de soha nem mentem váltos mocival még november vége óta!de már tök jol megy meg minden szoval bátraban merek venni drágább 125 öst relative 180 ért vettem eszt :Dnagyobb öszegre gondolok!
ez igaz én az RS 50 előtt sose mentem motorral mikor megvettük akkor is apu próbálta ki hogy működik-e a válto meg... hazahoztuk és az utcában aznap mentem is váltogatni nagyon nem kellet megtanulni mer kuplung behuz feljebb rak meg lejebb és kész meg nem dicsekedésképpen de nekem az elindulással se volt problámám eleinte talán 1x 2x fuladttam le és kész
Addig világos, de nem mindegy, hoyg váltós vagy nem váltós? Ha valaki megtanul mootorzni egy robogóval a váltást pillanatok alatt megtanulja. Nem gondolom, hoyg ez olyan befolyásoló lenne.
szerintem arra gondolt hogy első váltós motor...