Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12es a karbim az elözö tulaj rakott bele nagyobb fuvokát de igy 110 directszűrővel a vége directszűrő nélkül a gyárival 100
lehet ha rendesen belenne lőve a karbid a dájrectszűrő nélkül is elérnél annyit
attól függ hogy hova helyezte el, ha nagyon közel van a henger kipuffnyílásához még lenne is értelme talán, de az is akkor ha vmi széttuningolt motor lenne aminek akkora kipuffnyílása van mint a fejed:D. Alul jó ereje van a motornak?
de ha már itt tartunk a directszűrő sokat dob a vason ha valakit érdekel próbáljátok ki nekem majdnem egy 10est dobott.a hangról nem is beszélve
de jövőhéten megjön az arrow rendszer és akkor nem lesz bent semmilyen szelep!
nem én csináltam ugyhogy nemtudom minek bele de annyit észreveszek hogy 5000fölé csak dadogva pörög fel ha az nincs kinyitva
Cartman te csak kussolj! Nem tom ki a hülye bazz miért ne mehetne 1 RS 104-et. Am meg leszarom a véleményed de arra nem nagyon válaszoltál a tied mennyit megy
Mi lesz a klub neve? Én a ZPK-t javasolnám!

Zorall Pöcsköszörűsök KLubja
:)
Z3 & labika: Társulhatok a kaszthoz?
Tom elmesélte Hajdu kisassony....
felhúztunk egy lufit a kipuffra kb 50centis lett felrepült 5 méter magasra és füstölt
Nincs...most tudtam meg mennyi olaj kell bele...délelőtt lesz összerakva...
miért nem jöttél fel?még nincs kész a motor?nagyon nagy volt
rs50csabi egyre hülyébb vagy
Na jó szedjük össze a legvagányabbakat!
de!Tyt még beszélhetna...
Simán...egyértelmű!Nem nyitunk új topikot ahova csak mi kemények írhatunk be és rólunk szólna a topik például "fő kemények" néven?
mi kemények vagyunk vazze!Labika & Z3 mi alkotjuk itt a kemény kasztott vazzeg... . .
kettőnk közütt annyi a különbség h nem mondtam h a saját motorom 200felett megy és turbós......ennyi vagy és látom te vagy a legvagányabb...kis csira..
a te mocid mennyit megy? rakj fel te is vidit ok? majd utána talán kérhetsz csácsá
tapasztalatokra vagyunk "vagányok"....kész érvekkel bizonyítsd be h poweres a motorod videóval meg hogy 100felett megy!
Dehogy idegesít csak nem tom mire vagytok olyan vagányok ezen a fórumon sokan szeretik az RS-t és nem hiszem h csak az enyém megy 100 felett
Ne csináljátok már komolyan
TZR a legjobb TZR a legjobb TZR a legjobb most ez téged télleg idegesít?
A fórumon feltalálták már a TZR-t is ott istenítsétek a másik meg h mindenki bolond akk akinek 100 fölött megy a gépe?