Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát majd csinálok csak perpill szétesett a blokkban valami aztán eltotam a szerelőhöz.mert azt nem merem széthúzni
Tudsz róla képet mutatni?
Ja és mellesleg ha jól megnézted volna nem gyengén ugrált a végén az óra hol 106 másik pillanatban 99 elég lesz az 100nak!
az előző tulaj csinálta.vágott egy akkora lemezdarabot ami elfér a leomlőben és 3 mm rés van a "szelep" körül erre a lemezkorongra ráforrasztott egy fém pálcát aminek a végén van egy kis fogaskerék.aztán csinált egy tartót az elektromotornak és az rajt leömlőn.aztán két vezeték plusszba az akksira egy kapcsoló a kormányra és ennyi
Ha ennyire okos vagy akkor elolvashatnád már az első dolog az h with ganielli!Ennyi vagy!
http://uk.youtube.com/watch?v=... Mit kell annyit bizonygatni én tom mennyivel megy miért ne mehetne 104-et istenem ez a sok okos
Hallod ááá inkább te nézz utána a saját motorodnak!
Erről ennyit miért ne lehetne benne power! Olvass utána és utána írj
Leírnád hogy működik?Kíváncsi vagyok!Az előző tulaj alkotta?Ért hozzá?
te az érdekes nekem is csak kapcsolósra tundták sufniba megcsinálni!és akkor nyit ki amikor én azt akarom.de hogy elmondjamneked az uj tzr sem poweros pedig az igazán megérdemelné
A power szelep lényege az hogy a 2ütemű motoroknak alacsony fordulaton szüksége van egy folytásra és igy a power zárva van alacsony fordulaton és alul nyomatékosabb lesz a gép azaz használható a motor alacsony fordulaton is....nem az a lényege hogy magas fordulaton jobban megy!És 50es motorban 1szer láttam powert de az egy verseny TZ50 volt!
Nekem a leömbőben van a power és egy elektromotor mellete azon 2 vezeték és a kormányom egy kapcsoló
Hallod azt se tudod miről beszélsz!
Cartmanxxx neked nem poweres a mocid?
he mindenki ezen nevet igen poweres a power 4000-nél nyit mi ezen olyan furcsa
Csináljál már egy onboard videót hogy lássa mindenki h annyival megy!
50es poweres....
poweres gyári rajta minden!
És hogy?Magyarázd már el nekünk mert eddig akárhány új RS-t láttunk meg mentünk vele 80 maximum 90et lehet kihozni belőlük!
Milyen power?
104-et megy végre a digit óra szerint!
1500km et ment4500on azfelett soha sem.de ebbe belebütykölt az előző tulaj egy power is.gányolt de jó
Most komolyan írtad hogy 110-et megy végre?Ezt kérdezte!
A tied mennyit megy Cartmanxxx?
Mi ne lenne komoly szted?